SVUDA KRV! ERDOGANOVO OBEZBEĐENJE PRETUKLO DEMONSTRANTE! Neredi izbili nakon sastanka sa Trampom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/No Comment!!!

brutalno

SVUDA KRV! ERDOGANOVO OBEZBEĐENJE PRETUKLO DEMONSTRANTE! Neredi izbili nakon sastanka sa Trampom! (VIDEO)

U utorak uveče u Vašingtonu došlo je do sukoba između Erdoganovih pristalica i kurdskih demonstranata

Objavljeno:

Dve osobe su uhapšene a devet je povređeno u sukobu koji je izbio između pristalica turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i kurdskih demonstranata koji su protestovali u Vašingtonu protiv Erdoganove posete SAD, preneli su danas američki mediji.

Indicent se dogodio u utorak uveče u blizini rezidencije turskog ambasadora u Vašingtonu, gde se nalazio Erdogan posle posete Beloj kući, gde je razgovarao sa američkim kolegom Donaldom Trampom.

ISLAMISTI KAMENOVALI MUŠKARCA I ŽENU DO SMRTI, jer nisu venčani: Zakopali ih u rupu i surovo ubili!

Policija je zaustavila pristup rezidenciji, što je izazvalo saobraćajnu pometnju, naveli su mediji, i dodali da se na skupu vijorila zastava Kurda, koje vlasti u Ankari smatraju teroristima.

Kako se na snimcima vidi Erdoganovo obezbeđenje brutalno je tuklo demonstrante, a ovo im nije prvi put. Sličan incident dogodio se i prošle godine, kada su turski novinari tučeni i maltretirani dok su pokušavali da dokumentuju govor koji je držao Erdogan.

Situacija se tokom noći normalizovala, ali je devet osoba povređeno u sukobu među kojima je jedna osoba zadobila teže povrede.

Tramp i Erdogan su na prvom sastanku obećali da će smanjiti tenzije između dve zemlje. Tenzije se najviše odnose na učešće Kurda, koje imaju podršku SAD, u operacijama protiv džihadista Islamske države u Siriji.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.