IZGORELO JOJ JE LICE, MUŽ JE NAPUSTIO, ALI TO NIJE SVE: Priča sa kampovanja koje je uništilo život mladoj majci! (FOTO)
Foto: Profimedia, Ilustracija

nesreća ne dolazi sama

IZGORELO JOJ JE LICE, MUŽ JE NAPUSTIO, ALI TO NIJE SVE: Priča sa kampovanja koje je uništilo život mladoj majci! (FOTO)

Mlada majka otkriva kako joj je uništen život nakon užasne ekspozije koja joj je ostavila stravične opekotine

Objavljeno:

Kurtni Kosper Valdomn (27) zadobila je opekotine trećeg stepena po čitavom licu i preko 40 procenta kože na telu, prilikom kampovanja u septembru 2016. godine.

Tada je smesta prevezena u bolnicu gde je provela mesec dana u veštački izazvanoj komi. To nije bio kraj njenih muka. Nakon dve nedelje, suprug ju je napustio, i kako je bila onemogućena da radi zbog svoje zdravstvene situacije, ostala je na ulici.

AFERA WIKILEAKS: Čelsi Mening na slobodi, posle 7 godina!

Hrabra majka je ipak odlučila da se bori i svakoga meseca išla je na laserske tretmane uključujući i nekoliko hirurških intervencija presađivanja kože.

Danas ona postepeno ponovo gradi svoje život iz početka, a osnovna motivacija za to joj je njena ćerkica.

ŽENA JE PREKINULA UKLJUČENJE REPORTERA, a on ju je sklonio na način dostojan PEĆINSKOG ČOVEKA! (VIDEO)

Majka, koja živi u Džordžiji, rekla je:

- Bila sam veoma lepa devojka, tek udata, imala sam sređen život, a došla sam do toga da sam nesposobna da se obučem i da moram da učim da radim stvari iz početka.

- Morala sam čak i da učim da hodam ponovo. Veoma je teško nakon svega što se dogodilo. Prvi put kada sam ugledala svoje lice u ogledalu, bilo mi je veoma loše i dotovo da sam se onesvestila.

- Opekotine su bile toliko strašne da su mi se videle sve vene. Osećala sam zgrožene poglede ljudi na sebi. Izgledali su kao da su ugledali čudovište

- Sada osećam da sam sve bolje svakoga dana, i dalje mi je neprijatno zbog tih pogleda koje mi upućuju, ali prilagođavam se.

Kurtni je sedela u blizini logorske vatre kada je neko dodao benzin kako bi je razgoreo i tada je nesrećnim slučajem jak plamen zahvatio njeno lice. Ona se seća tog događaja:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.