Ljudi, ne čitajte američke novine, one su ne samo ŠTETNE, već i OPASNE!
Foto: Profimedia

pozdrav iz moskve

Ljudi, ne čitajte američke novine, one su ne samo ŠTETNE, već i OPASNE!

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova savetovala je danas ljudima da ne čitaju američku štampu
Objavljeno:

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, uputila je "pozdrav" na Facebook-u američkoj štampi. To je učinila nakon pisanja "Vašington posta" o tome kako je američki predsednik Donald Tramp otkrio poverljive informacije ruskim zvaničnicima.

- Ljudi, da li ste ponovo čitali američke novine - napisala je Zaharova, pošto je dobila na desetine poruka u vezi sa pisanjem Vašington posta.

TRAMP PRIZNAO: Da, delio sam VOJNE TAJNE sa Rusijom, imam pravo na to!

- Ne bi trebalo da ih čitate. Možete da ih iskoristite za mnoge druge stvari, ali ne bi trebalo da ih čitate. Nakon nekog vremena, to može da postane ne samo štetno, već i opasno - navela je Zaharova, prenele su agencije.

Kremlj je navode medija da je predsednik SAD otkrio poverljive obaveštajne podatke tokom sastanka sa ruskim zvaničnicima nazvao "besmislicama".

UŽASNA NESREĆA U RUSIJI! Ima žrtava u snažnoj EKSPLOZIJI GASA! (VIDEO)

Ipak, Tramp je na Twitter-u objavio da je imao "apsolutno pravo" da podeli osetljive informacije sa Rusijom u Beloj kući i da je želeo da pomogne Moskvi u njenoj borbi protiv Islamske države i terorizma.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.