Kladioničari: Duplo skočile opklade da bi Tramp mogao da bude opozvan!
Foto: Reuters

sve se udvostručilo

Kladioničari: Duplo skočile opklade da bi Tramp mogao da bude opozvan!

Tramp je na meti osude posle smenivanja Komija, koji je nadgledao istragu veze Trampovog predizbornog tima s ruskim vlastima
Objavljeno:

Posle smenjivanja direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija koje je uzdrmalo Vašington, u kladionicama se pojavila pomama da bi američki predsednik Donald Tramp eventualno mogao da bude opozvan, navele su kladionice. Kladjenje na to da bi mogla da bude pokrenuta procedura opoziva predsednika SAD, u sredu se gotovo udvostručilo sa 33 odsto na 60 odsto opklada na tu temu, izjavio je Frans presu Luis Dejvi, portparol irske onlajn kladionice "Pedi Pauer". - Do sada nismo imali takvu verovatnoću o opozivu Trampa od početka njegovog mandata - rekao je Dejvi.

POLITIČKI URAGAN U AMERICI: Tramp otpustio direktora FBI! Tramp je na meti osude posle smenivanja Komija, koji je nadgledao istragu veze Trampovog predizbornog tima s ruskim vlastima. To smenjivanje je podsetilo na to što je 1973. godine predsednik SAD Ričard Nikson smenio specijalnog tužioca, zaduženog za istragu afere pruisluškivanja Demokrata "Votergejt" i drugih skandala tokom njegovog mandata. Nikson kome je pretilo smenjivanje, godinu dana kasnije je podneo ostavku kao jedini u istoriji SAD koji je to učinio. AFP je naveo da ništa ne ukazuje da kladioničari imaju dobru osnovu za svoje tvrdnje, uz ocenu da verovatnoća opoziva Trampa predstavlja samo stav dela američke javnosti. Činjenica da Trampovi Republikanci kontrolišu Kongres, ukazuje na to da je realno mala verovatnoća da bi mogao biti pokrenut opoziv Trampa, dodala je francuska agencija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.