MEDVEDEV ZAGRMEO: Evo kako je nazvao novac koji će SAD poslati Kijevu!
Dmitrij Medvedev, Foto: Profimedia

pomoć za ukrajinu

MEDVEDEV ZAGRMEO: Evo kako je nazvao novac koji će SAD poslati Kijevu!

Marija Zaharova napisala je na Telegramu da je odluka SAD da izdvoje pomoć za Ukrajinu, Izrael i Tajvan korak ka produbljivanju kriza

Objavljeno:

Bez obzira na 61 milijardu krvavih dolara, Rusija će pobediti, poručio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev pošto je Predstavnički dom američkog Kongresa podržao nacrt zakona o pomoći Ukrajini.

On je rekao da je to bilo glasanje za maksimalno uvećanje broja žrtava tog rata.

"Rusija će pobediti, bez obzira na 61 milijardu krvavih dolara koji će uglavnom usisati nezasiti vojno-industrijski kompleks Amerike. Snaga i istina su na našoj strani", rekao je on.

Medvedev
Medvedevfoto: AP/Dmitry Astakhov

Zaharova: Sponzorisanje terorističke aktivnosti

Portporol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova napisala je na Telegramu da je odluka SAD da izdvoje pomoć za Ukrajinu, Izrael i Tajvan korak ka produbljivanju kriza, a kada je reč o Kijevu - direktno sponzorisanje terorističke aktivnosti.

"Vojna pomoć kijevskom režimu je direktno sponzorisanje terorističke aktivnosti, Tajvanu - mešanje u unutrašnja pitanja Kine, a Izraelu - direktan put ka eskalaciji situacije u regionu bez presedana", rekla je Zaharova.

(Espreso / RT/ Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.