OVO JE TURČIN OSUMNJIČEN DA JE RASKOMADAO MIRELU! Njena MAJKA otkrila šta joj je REKAO dan nakon UBISTVA (FOTO)
Turčin osumnjičen za Mirelino ubistvo, Foto: Printscreen/observatornews.ro

UŽAS

OVO JE TURČIN OSUMNJIČEN DA JE RASKOMADAO MIRELU! Njena MAJKA otkrila šta joj je REKAO dan nakon UBISTVA (FOTO)

Muškarac se branio neznanjem, a kako je majka njegove pokojne bivše žene svedočila, on je kod nje došao dan nakon ubistva i ponašao se "kao da se ništa nije dogodilo"

Objavljeno:

Turčin, koji je osumnjičen da je ubio Mirelu, raskomadao njeno telo i bacio pored auto-puta u Rumuniji, juče je pušten iz pritvora i pod pratnjom odveden u kuću bivše tašte u okrugu Teleorman.

On se u kući u Teleormanu prvi put pojavio 7. marta, dan nakon ubistva, gde ga je dočekala tašta kojoj apsolutno ništa nije rekao o svirepom zločinu.

Muškarac se branio neznanjem, a kako je majka njegove pokojne bivše žene svedočila, on je kod nje došao i dan nakon ubistva i ponašao se "kao da se ništa nije dogodilo".

Policija je osumnjičenog muškarca (64), inače državljanina Nemačke koji je u Rumuniju došao devedesetih godina i kupio imanje kod Bukurešta, odvela u kuću majke bivše žene, njegove tašte, kako bi pronašla dokaz povezan za svirepim zločinom.

Istražitelji su ga sada doveli da bi identifikovao predmet kojim je ubio Mirelu ili rekao bilo šta o zločinu.

Kako tašta tvrdi, njoj ništa nije rekao prvi put kad je dolazio i pravio se kao da je sve u najboljem redu.

"Ne, šta da radim, rekao mi je da ništa nije uradio. Svuda su tražili da li ima nešto. Udario je stolicu, tako je rekao, ali je nije raskomadao i bacio", objasnila je tašta.

Turčin osumnjičen za Mirelino ubistvo
Turčin osumnjičen za Mirelino ubistvofoto: Printscreen/observatornews.ro

Izvršena su dva pretresa, u kući gde je živeo sa bivšom ženom i u kući koju će naslediti.

"Ništa nije govorio, ušao je u auto, pokupio me je i odveo kod notara. Nisam mogla ništa drugo da uradim, nisam ništa znala", rekla je tašta.

"Mnogo je patio posle smrti svoje žene. Plakao je na sahrani, moguće da je sve uradio zbog psihičkih problema. Dolazio je na groblje, ostavljao cveće i palio sveće za pokojnu ženu", objasnio je komšija.

Turčin osumnjičen za Mirelino ubistvo
Turčin osumnjičen za Mirelino ubistvofoto: Printscreen/observatornews.ro

Osumnijčeni je do pre nekoliko godina bio oženjen Rumunkom, koja je navodno preminula pod misterioznim okolnostima. Više od 20 godna imao je poslove u građevinarstvu, a bavio se i stolarskim poslovima.

Podsetimo, Mirela je nestala 6. marta, a njena sestra je narednog dana prijavila nestanak. Telo je pronađeno 5. aprila kraj autoputa.

Bonus video:

01:00

Dve grupe inspektora u kući majke osumnjičenog za ubistvo Danke

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.