EVO NA ŠTA JE IZRAEL SPREMAN NAKON IRANSKOG NAPADA DRONOVIMA! Ministar otkrio tajne planove
Izraelska vojska, Foto: EPA-EFE ATEF SAFADI

velika opasnost

EVO NA ŠTA JE IZRAEL SPREMAN NAKON IRANSKOG NAPADA DRONOVIMA! Ministar otkrio tajne planove

Ministar navodi da sukob nije završen

Objavljeno:

Ministar iz izraelskog ratnog kabineta Beni Ganc navodi da će Izrael odgovoriti na iranski masovni napad raketama i dronovima kad za to dođe vreme!

Izrael prema njegovim rečima mora da ojača "strateški savez i regionalnu saradnju" koji su mu omogućili da izdrži masovni napad u noći između subote i nedelje.

- Iran je globalni problem i regionalni izazov. Svet je jasno stao zajedno sa Izraelom pred opasnošću. Izrael protiv Irana znači svet protiv Irana. To je rezultat. To je strateško dostignuće koje moramo iskoristiti za bezbednost Izraela - rekao je Ganc.

Ministar navodi da sukob nije završen.

- Strateški savez i sistem regionalne saradnje koji smo izgradili i koji je izdržao značajan ispit treba da se ojačaju upravo sada. Izrael je juče dokazao da je sidro vojne i tehnološke moći i sidro bezbednosti na Bliskom istoku. Izgradićemo regionalnu koaliciju i ispostavićemo račun Iranu na način i vreme koje nam odgovara - dodaje Ganc.

Times of Israel primećuje da Ganc naizgled ne podržava trenutnu odmazdu prema Iranu.

- Moramo da se setimo da još nismo završili svoje zadatke i to pre svega povratak talaca i otklanjanje pretnje stanovnicima severa i juga. Nastavićemo kampanju odlučno i odgovorno - naglasio je Ganc.

Bonus video:

03:05

ZAŠTO IZRAEL NEMA ISTI TRETMAN KAO RUSIJA? ZATO ŠTO NIKAD NIŠTA NIJE RAVNOPRAVNO! Zejna o šok odluci organizatora Evrovizije

(Espreso/Kurir/Zoran Kostadinović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.