PRONAĐENO TELO POSLEDNJEG NESTALOG NAKON STRAŠNE EPSLOZIJE U HIDROELEKTRANI: Tragičan kraj potrage u Italiji
Eksplozija na hidroelektrani u Italiji, Foto: Printscreen/X/vigilidelfuoco

TRAGEDIJA

PRONAĐENO TELO POSLEDNJEG NESTALOG NAKON STRAŠNE EPSLOZIJE U HIDROELEKTRANI: Tragičan kraj potrage u Italiji

Eksplozija se dogodila u ukupanom delu elektrane, ispod nivoa vode, između 8. i 9. sprata

Objavljeno:

Broj poginulih u eksploziji u hidroelektrani u Italiji porastao je na sedam. Spasioci su danas uspeli iz vode da izvuku još jedno telo, a veruje se da je u pitanju Vinćenco Garcia, četvrti muškarac za kojim se danima tragalo.

U eksploziji koja se dogodila 9. aprila u poslepodnevnim satima troje ljudi je odmah poginulo, više od pet je povređeno, dok su se četiri osobe vodile kao nestale. Spasioci su juče pronašli tela troje nestalih, a danas je stigla potvrda da je locirano još jedno telo i veruje se da je upitanju Vinćenco. Ipak, zvanična identifikacija se i dalje čeka.

Podsetimo, tužilaštvo u Bolonji pokrenulo je hitnu istragu o eksploziji u hidroelektrani na jezeru Suvijana i istražitelji pokušavaju da ustanove šta je tačno izazvalo eksploziju sa tragičnim ishodom i utvrdi da li su ispoštovani bezbednosni protokoli tokom rada na održavanju, koji su bili u toku kada se eksplozija dogodila.

Eksplozija se dogodila u ukupanom delu elektrane, ispod nivoa vode, između 8. i 9. sprata. Vatrogasci i spasioci nisu mogli da uđu u objekat zbog prevelike količine dima, a kada su uspeli da uđu, shvatili su da je deo gde je bila eksplozija poplavljen.

Bonus video:

00:51

SNAŽNA EKSPLOZIJA ODJEKNULA U KINESKOM GRADU! Uništena četvorospratnica, broje mrtve i povređene

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.