Obama: ŽIVEO SAM U ZATVORU i to mi uopšte ne nedostaje! (FOTO)
Foto: Reuter

NA KONFERENCIJI O HRANI...

Obama: ŽIVEO SAM U ZATVORU i to mi uopšte ne nedostaje! (FOTO)

Bivši predsednik SAD Barak Obama rekao je da mu ne nedostaju stroge mere bezbednosti koje su ga pratile dok je bio američki predsednik
Objavljeno:

Govoreći na konferenciji u Milanu, Obama je rekao da američki predsednici "žive u balonu".

- To je jako lep zatvor, pa nemate slobodu kretanja kako bi se samo prošetali ili seli u kafić jer se uvek postavlja pitanje bezbednosti -, rekao je.

- Sada sam samo zatvorenik selfija, što je gotovo jednako loše - dodao je, našalivši se da može "ući bilo gde" pod uslovom da je spreman da pozira za fotografije sa strancima. Obama je govorio na konferenciji o hrani "Seeds and Chips - The Global Food Innovation Summit" pred publikom koja je za učestvovanje platila 850 evra.

foto: Reuter

Pre toga je pogledao "Poslednju večeru" Leonarda da Vinčija u središtu grada, u pratnji italijanskog ministra kulture Darija Frančeskinija. Obama se u ponedeljak sastao s bivšim italijanskim premijerom Mateom Renzijem, koji je nedavno ponovno izabran za predsednika Demokratske stranke. Renzi i Obama bili su gosti na večeri koju je organizovala organizacija ISPI koja je okupila brojne ugledne zvaničnike, uključujući predsednika Fijat-Krajslera Džona Elkana, bivšeg premijera Marija Montija i druge ličnosti.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.