ANONIMUSI UPOZORAVAJU: Pripremite se za ono što dolazi, TREĆI SVETSKI RAT POČINJE USKORO! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Anonymous Official

znakovi rata izlaze na videlo...

ANONIMUSI UPOZORAVAJU: Pripremite se za ono što dolazi, TREĆI SVETSKI RAT POČINJE USKORO! (VIDEO)

Hakerska grupa Anonymousi objavila je video u kojem tvrde da će do trećeg svjetskog rata doći sledeće godine i to zbog tenzija na korejskom poluostrvu
Objavljeno:

“Pripremite se za ono što dolazi”, upozorili su u videu koji su objavili na Jutjubu, i dodali kako će Treći svetski rat biti “globalno razarajući, kako na sredinu, tako i na ekonomskom nivou”.

Ova grupa poručila je u video poruci da “svi znakovi rata koji se priprema na korejskom poluostrvu izlaze na videlo”.

- Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prethodnih svjetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza. Ovo je stvarni rat s globalnim posljedicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije biće prisiljene da biraju stranu - poručili su Anonimusi.

Ova grupa je u videu citirala izveštaje u kojima Kina govori svojim građanima da napuste Severnu Koreju, nedavna testiranja balističkih raketa od strane SAD, kao i slanje vojske SAD u Australiju.

- Kinezi očajnički žele da izbegnu rat. Samo ove nedelje kineski zvaničnici su SAD i Severnoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da se smire i prestanu da iritiraju jedni druge. Pragmatični Kinezi polako gube strpljenje - navodi se u videu.

Kako su naveli, signal za to je i što je američki predsednik Donald Tramp pozvao filipinskog predsednika Filipa Dutertea, kako bi video da li su na istoj strani.

- Ipak, čak je i Duterte savetovao Trumpa da se kloni Kim Jong-una. Pripremite se za ono što sledi - poručuju Anonimousi.

(Espreso.co.rs / Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.