OD JUGOSLOVENSKE PRINCEZE DO... Ove lepotice su PALE NA NJEGA, ne zna se KOJA JE BOLJA, sve do jedne GRME (FOTO)
Princ Albert, Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

kazanova među prinčevima

OD JUGOSLOVENSKE PRINCEZE DO... Ove lepotice su PALE NA NJEGA, ne zna se KOJA JE BOLJA, sve do jedne GRME (FOTO)

Ovo su neke od devojaka koje je osvojio Albert II od Monaka, ne zna se koja je najlepša

Objavljeno:

Kada vidite koje sve devojke su se našle na ovom (podugačkom) spisku, pomislićete da se radi o nekom holivudskom zavodniku, a ne princu Monaka. Princ Albert imao je veoma buran ljubavni život, ali verujemo da će vas ova lista svakakao iznenaditi. Od Bruk Šilds do Klaudije Šifer, lista njegovih romantičnih afera deluje kao da nema kraja.

Verovali ili ne, spisak ljubavnica princa Alberta broji je preko 40 žena. A knez Monaka dinastije Grimaldi, sin Renijea Trećeg od Monaka i američke glumice Grejs Keli je živi dokaz da i u starom, a i u novom svetu titula ipak nešto znači.

Evo koje žene su bile deo njegovog života svojevremeno:

Telma Ortiz Rokasolano

Ona je rođena 1973. godine kao druga od tri sestre Ortiz Rokasolano, a od kraljice Leticije je mlađa godinu dana.

Nemački časopis Bunte je 2005. izvestio o tome kako je princ Albert izlazio sa Telmom Ortiz Rokasolano, a kasnije se ta vest i proširila. Princ je nakon mesec dana pokrenuo tužbu protiv jednog francuskog lista koji je preneo ovu informaciju zbog kršenja privatnosti.

Tamara Rotolo

Javnost je saznala za vezu princa Alberta sa konobaricom Tamarom Rotolo kada je ona podnela zahtev za utvrđivanje očinstva za ćerku Jasmin Grejs Grimaldi.

Slučaj je najpre bio odbačen na sudu, ali je DNK test kasnije utvrdio da je Albert ipak njen otac.

Nikol Kost

Nekoliko nedelja pre prinčevog krunisanja, bivša stjuardesa Nikol Kost je objavila da ima sina Aleksandra, za koga je tvrdila da je Albertov, što se, naravno, kasnije i potvrdio.

Bi Fidler

Nemačka manekenka, poznata po toples izdanjima, tvrdila je da je Albert otac njenog sina Danijela, ali je ta tužba kasnije odbačena.

Ipak, Bi je sumnjala u verodostojnost rezultata DNK testiranja jer uzorak nije predat pred svedokom.

Sesilia Pek

Glumica i producentkinja je početkom osamdesetih često viđana u društvu princa Alberta Drugog. Njen otac je bio blizak prijatelj sa Grejs Keli, majkom princa Alberta.

Dženis Dikinson

Dženis Dikinson je, takođe, zauzela mesto u burnom ljubavnom životu Princa Alberta. Učestvovala je u raznim rijalitima i važila za jednu od najprivlačnijih manekenki.

Katarina Oksenberg

Američka glumica srpskog porekla, postala je popularna po ulozi Amande Karington u seriji "Dinastija".

Ćerka Hauarda Oksenberga i kneginje Jelisavete Karađorđević, koja je takođe plave krvi, je jedna od mnogih koje su privukle pažnju princa Alberta.

Ketrin Alrik

Francuska glumica Ketrin Alrik završila je vezu sa Albertom zbog toga što je stalno pogledom pratio druge žene, čak i kada je sa njom.

Prema knjizi o princezi od Monaka, Ketrin Alrik je navodno vratila Albertovo cveće izvinjenja uz poruku: "Ljubav bez vernosti je kao cvet bez sunca".

Naomi Kembel

Naomi je svetska diva, a ova veza je uzburkala javnost. Postoje i fotografije bivšeg para kako se zajedno provode u različitim gradovima, grle se i drže za ruke, a na nekima od njih Naomi hrani princa.

Naomi Kembel
Naomi Kembelfoto: Comi/Terenghi/IPA / Sipa Press / Profimedia

Marina Enisina

Sredinom 2000-ih, jedan nemački tabloid je objavio da je princ Albert imao aferu sa francusko-ruskom klizačicom Marinom Enisinom.

Sonja Morgan

Mnogo pre nego što se glumica Sonja Morgan udala za Džona Adamsa Morgana, bila je sa Albertom, a povodom toga je rekla :

- Nekad sam ovo nosila kada sam izlazila s princom Albertom u Monaku. Možete li verovati u ovo? Mora da sam suknju ostavila kod Alberta.

Klaudija Šifer

Princ Albert Drugi se oglasio kada su vesti o njegovoj vezi sa poznatim supermodelom počele da se šire.

Klaudija Šifer
Klaudija Šiferfoto: Profimedia

- Izveo sam je na nekoliko sastanaka, ali to je bilo to, tvrdio je tada.

Kajli Minog

Džepna Venera se zabavljala sa princem još 1993. godine. Nešto kasnije na ceremoniji dodele World Music Awards Kajli je izjavila:

- Princ me srušio na tlo. Bila sam pomalo iznenađena kada sam osetila kako me njegova ruka miluje po zadnjici kad me spustio. Bilo je pomalo neprijatno.

Kajli Minog
Kajli Minogfoto: ITV/Erik Melvin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Patricija Pelegrino

Kako navodi magazin People, italijanska grlumica Patricija Pelegrino je upoznala princa 1983. godine i izjavila da je on najdivniji ljubavnik.

Bruk Šilds

Bruk Šilds i princ Albert su jednom prilikom viđeni zajedno na tribinama. Od tada se šire glasine o njihovoj vezi.

Bruk Šilds
Bruk Šildsfoto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / PA Images / Profimedia

Pored ovih žena, princ je dovođen u vezu i sa Džin Simons, glumicom Endži Everhart, Keti Li Krozbi, Deborom Mur, Nensi Staford, Džuli Hajk, Lisom Mari Prisli, Fionom Fulerton i mnogim dugim.

Ipak, danas je u braku sa princezom Šarlin, a glasine o njegovim avanturama nisu minule. Njegovu suprugu smatraju najtužnijom princezom na svetu, često isplivavaju nove porodične drame, asvet pomno prati dešavanja na dvoru.

Princ  Albert i Šarlin
Princ Albert i Šarlinfoto: Profimedia

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/BlicŽena/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.