NACIJA VAN SEBE ZBOG DEČAKA ZA KOG KAŽU DA JE PRESLIKANI VILIJAM: Svi komentarišu JEDAN DETALJ, dobro ga POGLEDAJTE
Elizabeta, Čarls, Hari i Vilijam, Foto: Johnny EGGITT / AFP / Profimedia

NAJTUŽNIJI DEŽA VU

NACIJA VAN SEBE ZBOG DEČAKA ZA KOG KAŽU DA JE PRESLIKANI VILIJAM: Svi komentarišu JEDAN DETALJ, dobro ga POGLEDAJTE

Ovaj tinejdžer koji se pojavio sa porodicom na najznačajnijem pojavljivanju kralja Čarlsa u javnosti nakon što je početkom februara saopšteno da monarh ima rak, živi u blizini Vindzora na imanju iz 17. veka

Objavljeno:

Na misi u kapeli Svetog Đorđa juče u Vindzoru pojavio se i Džejms vikont Severn (16) sa svojim roditeljima vojvotkinjom i vojvodom od Edinburga. Ovaj dečak privukao je veliku pažnju kada se 2022. pojavio na sahrani kraljice Elizabeet Druge u Londonu, jer je mnoge podsetio na princa Vilijama, zbog izuzetno tužnog razloga. Privukao je pažnju i sada pa se dosta o njemu komentariše na društvenim mrežama.

Sin vojvode i vojvotkinje od Edinburga je u međuvremenu dosta porastao, skoro da je visinom dostigao oca koji je visok oko 183 cm, a majku je po tom kriterijumu prevazišao. "Moželimo da pričamo o visini Džejmsa, grofa od Veseksa?", "Grof od Veseksa Džejms je tako porastao", komentariše se na X mreži.

Ovaj tinejdžer koji se pojavio sa porodicom na najznačajnijem pojavljivanju kralja Čarlsa u javnosti nakon što je početkom februara saopšteno da monarh ima rak, živi u blizini Vindzora na imanju iz 17. veka. Petnaesti u redu za prestolje i najmlađi je unuk pokojne kraljice Elizabete druge, ove godine proslaviće 17. rođendan.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

Džejms vikont Severn je 2022. prisustvovao bdenju u Vestminsterskoj opatiji zajedno sa sedmoro ostalih unuka kraljice Elizabete II, nakon smrti kraljice. Na tužnoj ceremoniji bila je i njegova sestra ledi Luiz Vindzor kao i rođaci, princ Vilijam, princ Hari, princeza Beatris i Evgenija, Zara Tindal i Piter Filips.

Džejms se tada svojim stavom i dostojanstvenim obavljanjem dužnosti našao u centru svetske javnosti. Koliko mu je bilo teško da emocije uskladi sa protokolom, to on sam zna.

Sa tako teškim zadatkom suočio se i princ Vilijam kao 15- godišnji dečak kada je sa ocem i bratom prisustvovao sahrani majke princeze Dajane, 1997. u Londonu.

Džejms vikont Severn
Džejms vikont Severnfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

„Mladi Džejms vikont Severn toliko liči na Vilijama, kada je princ bio sličnih godina i morao javno da prođe kroz toliki bol, tako hrabar mladić #poštovanje", komentarisali su na Tviteru (X mreži) pa poručili: „Da li do mene, ili Džejms vikont Severn ovde izgleda kao mladi princ Vilijam. Podseća na njega na Dajaninoj sahrani i dok je hodao iza kovčega", Džejms vikont Severn toliko liči na Vilijama, Edvarda, Fila, Harija, čak i kraljicu. Moje oči su bile usmerene ka njemu sve vreme.. Sa 14 godina da to uradi tako stoički".

Hrabro se držao i Vilijam, koji je kasnije izjavio da je sahrana njegove majke bila najteži dan u njegovom životu. Tačno je da su i on i Džejms stoički izdržali sve, ali tugu nisu mogli da sakriju. A i kako bi...

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.