8 MESECI NAKON NESTANKA TELO MALOG EMILA PRONAĐENO 90 METARA OD DEDINE KUĆE: Jedan detalj ledi krv, šta ovo znači?
Emil, Foto: Printscreen/Twitter/ Gendarmerie nationale

FRANCUSKA

8 MESECI NAKON NESTANKA TELO MALOG EMILA PRONAĐENO 90 METARA OD DEDINE KUĆE: Jedan detalj ledi krv, šta ovo znači?

Jedan svedok je rekao da je video dečakovog dedu kako cepa drva ispred svoje kuće otprilike u vreme kada je dete navodno nestalo

Objavljeno:

Tokom vikenda je stigla potresna vest iz Francuske, nakon što je potvrđeno da je dečak Emil (2), koji je nestao u julu prošle godine, pronađen mrtav.

Kako prenose francuski mediji, ljudske kosti za koje je potvrđeno da pripadaju nestalom dečaku, pronađeni su 90 metara od dedine kuće, gde se Emilu izgubio svaki trag.

Gradonačelnik O-Vernea Fransoa Balik rekao je za Le Figaro da su kosti pronađene "na stazi između crkve i kapele naselja".

Prema njegovim rečima, ovo područje je "policija temeljno istražila".

"Malo je verovatno da je neka životinja donela ljudske ostatke u selo. To nas dovodi do scenarija da je neko vratio Emilove kosti i to verovatno vrlo nedavno", dodao je gradonačelnik.

Tužilac Žan-Luk Blašon izjavio je da je policija u subotu obaveštena da je slučajni prolaznik pronašao posmrtne ostatke u blizini sela Verne, a da je genetskim testiranjem utvrđeno da je reč o posmrtnim ostacima nestalog dečaka.

Uzrok smrti dečaka nije poznat.

 Emil
Emilfoto: Printscreen/Twitter/ Gendarmerie nationale

Izvor na koji se poziva Daily mail rekao je da su pronađene kosti i lobanja malog Emila.

"Ova šokantna vest je ono čega smo se plašili. Sada znamo, na dan katoličkog vaskrsenja, da Emil bdi nad nama u svetlosti i ljubavi Božjoj, ali bol i tuga ostaju. Sada je vreme da tugujemo, molimo i razmislimo", poručili su roditelji malog Emila preko svog advokata, koji je apelovao da se poštuju privatni momenti porodice.

Kada je nestao 8. jula, Emil je upravo stigao na letnji raspust u seosku kuću svoje bake i deke po majci, a dve komšije tvrde da su ga videle na glavnom putu u selu Haute-Vernet, ali sa oprečnim pričama.

Emil je poslednji put viđen sa svojim 58-godišnjim dedom. Od tada je njegova sudbina nepoznata i istražitelji nisu isključili bilo kakvu mogućnost uključujući otmicu i ubistvo.

Jedan svedok je rekao da je video dečakovog dedu kako cepa drva ispred svoje kuće otprilike u vreme kada je dete navodno nestalo.

Na Fejsbuku je pokrenuta kampanja za prikupljanje sredstava kako bi se platila dečakova sahrana.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.