MLADIĆ (19) IZBO ČOVEKA U VOZU, ŽRTVA SE BORILA ZA ŽIVOT PRED ZAPREPAŠĆENIM PUTNICIMA! Horor u Londonu (FOTO)
Napadač, Foto: Printscreen/ X/ @World_At_War_6

HOROR

MLADIĆ (19) IZBO ČOVEKA U VOZU, ŽRTVA SE BORILA ZA ŽIVOT PRED ZAPREPAŠĆENIM PUTNICIMA! Horor u Londonu (FOTO)

Jedan uznemireni putnik može se čuti kako viče "j*****, prestani", pre nego što poziva policiju da prijavi "da ovaj čovek nekog ubada nožem u vozu"

Objavljeno:

Mladić star 19 godina uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije čoveka kog je nožem izbo u vozu u južnom Londonu, javlja Metro.

Na uzmerijujućem snimku koji su objavili britanski mediji vidi se trenutak kada se žrtva borila za život nakon što je izbodena u vozu između železničkih stanica Bekenhem Džankšn i Šortlends, i to pred zaprepašćenim putnicima.

Video koji je deljen i na društvenim mrežama prikazuje muškarca u crnoj jakni sa kapuljačom, crnim pantalonama i zaštitnom maskom kako zamahuje ogromnim nožem.

Jedan uznemireni putnik može se čuti kako viče "j*****, prestani", pre nego što poziva policiju da prijavi "da ovaj čovek nekog ubada nožem u vozu".

U saopštenju, Britanska transportna policija je navela: "Detektivi pozivaju svedoke da se jave nakon što je čovek ozbiljno povređen na stanici Bekenhem Džankšn danas."

"Okvirno u 15.56 časova danas, dobili smo izveštaje da se dva muškarca tuku prilikom ulaska u voz na železničkoj stanici Šortlends. Jedan muškarac je zadobio ozbiljne povrede koje su u skladu sa povređivanjem nožem."

"Policajci su intervenisali, zajedno sa kolegama iz Metropolitanske policije i Londonske službe hitne pomoći, i žrtva je prevezena u bolnicu sa povredama opasnim po život."

1 / 3 Foto: Printscreen/ X/ @World_At_War_6

Policija je apelovala na sve svedoke da se jave.

Portparol kompanije Southeastern trains je rekao: "Svesni smo ozbiljnog incidenta na jednom od naših vozila danas popodne. Hitno sarađujemo sa Britanskom transportnom policijom i molimo sve koji imaju informacije da ih odmah prijave."

"Svi naši vozovi su opremljeni CCTV kamerama i obezbedićemo ove snimke Britanskoj transportnoj policiji kako bismo pomogli u istrazi."

"Takođe, imamo integrisani tim zaštite, sastavljen od kolega iz Southeastern-a, BTP-a i Network Rail-a, i već zajedno radimo na pronalaženju odgovornih."

Bonus video:

01:43

NISI OVDE SAM BRE! Oštra polemika gostiju oko terorističkog napada u Moskvi: Optuživanje Kijeva je klasična ruska dezinformacija

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.