Novi trend među tinejdžerkama! Za maturu oblače BESPLATNE HALJINE! A evo i odakle im! (FOTO)
Foto: Reuter Lucy Nicholson

ekonomičnost pre svega

Novi trend među tinejdžerkama! Za maturu oblače BESPLATNE HALJINE! A evo i odakle im! (FOTO)

Ako želite da prođete sa minimalnim troškovima za matursko veče, možete se poslužiti idejom ovih američkih maturantkinja, koje su počele nositi vintage haljine svojih majki.
Objavljeno:

Nakon što je 17-godišnja Olivia Parker iz Arizone prošle godine postala viralni hit kad je za maturalnu večeru odabrala staru haljinu svoje mame, ovaj trend je počeo da se širi Sjedinjenim Američkim Državama. Odeća se ionako neprestano vraća u modu, pa ne čudi što su brojne tinejdžerke počele da istražuju ormare svojih majki kako bi pronašle nešto za sebe. 'Moja mama ima izvrstan smisao za modu, pa uopšte nisam bila iznenađena što je njena haljina iz 1991. godine bila nosiva i u 2016. Bila je vrlo srećna što sam je nosila za svoje matursko veče, i što se isplatilo čuvati je sve te godine u ormaru,' otkrila je Olivia medijima.

Ne samo da su američke maturantkinje ovako počele da odaju počast svojim majkama, nego su značajno uštedele na troškovima za matursko veče koji mogu značajno pogoditi porodični budžet. Treba znati da djevojke ne pozajmljuju samo maturalne haljine svojih roditelja, već i modele koje su roditelji nosili na venčanjima, rođendanima i u drugim svečanim prilikama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.