SPECIJALCI NAPUSTILI DVORANU U MOSKVI, EVO I ZAŠTO: Najnoviji detalji STRAVIČNOG napada
Napad u Moskvi, Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

rusija

SPECIJALCI NAPUSTILI DVORANU U MOSKVI, EVO I ZAŠTO: Najnoviji detalji STRAVIČNOG napada

Zbog jakog dima specijalci su napustili zgradu Krokus siti hola u Moskvi

Objavljeno:

Pripadnici Specijalne jedinice za brzo reagovanje (SOBR) Ruske garde napustili su zgradu Krokus siti hola zbog jakog dima, saopštio je večeras poslanik Državne dume Aleksandar Hinštajn.

"Uprkos požaru, specijalci su u potpunosti 'obradili' podzemni parking, 1. sprat i deo 2. sprata. Zajedno sa vatrogascima izneli su ranjene, izneli leševe", naveo je Hinštajn na Telegram kanalu.

Kako je ranije preneo Interfaks, specijalne jedinice Ruske garde evakuišu ljude iz Krokus siti hola u Krasnogorsku u Moskovskoj oblasti i tragaju za napadačima.

1 / 5 Foto: STRINGER / AFP / Profimedia

"Na mestu terorističkog napada u Krokus siti holu rade specijalne jedinice Ruske garde. U toku je potraga za kriminalcima i evakuacija građana iz zgrade", navodi se u saopštenju pres službe resora.

Pre početka koncerta u Krokus siti holu večeras nepoznati muškarci u maskirnim uniformama upali su u zgradu i počeli da pucaju.

Prema preliminarnim podacima, u terorističkom napadu je poginulo 40 ljudi a više od 100 je povređeno, saopštila je Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB).

Bonus video:

00:29

Uznemirujući snimak napada u Moskvi

(Espreso/ Agencije/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.