MAJKA BACILA NOVOROĐENČE U KONTEJNER! Iznela dete u kutiji od pice, pukom srećom uspelo da PREŽIVI
Foto: Nebojša Mandić

STRAHOTA

MAJKA BACILA NOVOROĐENČE U KONTEJNER! Iznela dete u kutiji od pice, pukom srećom uspelo da PREŽIVI

Majka je priznala tokom istrage da je stavila bebu u kontejner uveče 14. oktobra

Objavljeno:

Majka iz Nemačke optužena je da je bacila novorođenu bebu u kontejner za staklo, koju je srećom spasio slučajni prolaznik nakon što je čuo njen plač.

Silvija S. (38) se pojavila na sudu u Ulmu zbog pokušaja ubistva.

Majka je priznala tokom istrage da je stavila bebu u kontejner uveče 14. oktobra.

Oko dva sata posle ponoći, svedok Andreas B. (40) došao je kući sa žurke i čuo je plač. Pogledao je u kontejner i pronašao bebu koja plače između staklenih flaša.

Hitna služba i policija pobrinuli su se za bebu, koja je bila stara samo nekoliko sati.

Javni tužilac Mauris Muri bio je jasan na sudu - beba ne bi preživela hladnu noć. Dečak je gotovo sat vremena ležao go u kontejneru. Prema navodima tužilaštva, iznesen je iz kuće u kutiji za picu.

Policija je uz pomoć babice brzo uspela da pronađe majku. Silvija S. je pozvala kliniku u Ulmu tokom porođaja i dobila je instrukcije preko telefona o kućnom porođaju.

Tužilaštvo pretpostavlja da se Silvija stidela trudnoće.

"Optužena je samohrani roditelj i već ima tri sina. Trudnoću je skrivala od okruženja i izbegavala je dodatni teret rađanja još jednog deteta", rekli su.

Sudija Volfgang Trezenrajter (57) istakao je da je opcija i osuda za pokušaj ubistva. Mora se ispitati da li je optužena sebično stavila svoje interese iznad prava deteta na život.

Presuda se očekuje u maju.

Bonus video: ŠOK! VODITELJI NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA ČUJU: Đenović oštro o stavu crkve za vantelesnu oplodnju: To je isto kao ČEDOMORSTVO!?

03:27

ŠOK! VODITELJI NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA ČUJU: Đenović oštro o stavu crkve za vantelesnu oplodnju: To je isto kao ČEDOMORSTVO!?

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.