BIVŠA SUPRUGA KANADSKOG PREMIJERA KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU: Lepotica otvorila dušu, pa se osvrnula i na MLAĐEG
Džastin i Sofi Trudo, Foto: Sean Kilpatrick / Zuma Press / Profimedia

ISPOVEST

BIVŠA SUPRUGA KANADSKOG PREMIJERA KONAČNO PROGOVORILA O RAZVODU: Lepotica otvorila dušu, pa se osvrnula i na MLAĐEG

Sofi objavljuje memoare pod nazivom "Closer Together" u kojima će otkriti nešto više o, između ostalog, braku sa kanadskim premijerom

Objavljeno:

Sofi Trudo i kanadski premijer Džustin Trudo u avgustu prošle godine objavili su da se razvode nakon 18 godina braka. Sofi je sada odlučila da progovori o razvodu i životu nakon njega.

Sofi objavljuje memoare pod nazivom "Closer Together" u kojima će otkriti nešto više o, između ostalog, braku sa kanadskim premijerom.

"Oboje priznajemo da je za tango potrebno dvoje"

"Je li to moja krivica? Je li on kriv? Puno je okrivljavanja dok pokušavamo da se oporavimo ili potvrdimo svoje emocije", rekla je za "Vogue" uoči objave memoara. Na razvod, kaže, gleda kao na reorganizaciju porodice. Objasnila je kako će ona i Džastin nastaviti da zajedno odgajaju decu, ali da romantične veze među njima više nema.

"Nemamo čak ni roditeljski plan deljenja. Pridržavamo se rasporeda dece i komuniciramo. Možete zalečiti rane bez mržnje, bez podela, bez okrivljavanja. Nisam savršena. Za tango je potrebno dvoje i mislim da oboje to priznajemo", rekla je.

"Umesto da imamo isti put, to su paralelni putevi. Paralelni putevi uz porodicu su mogući kada postoji ljubav i poštovanje. I dalje možete hraniti jedno drugo na različite načine", dodaje. Sofi i Džastin su, uprkos razvodu, zajedno proveli letnje i zimske praznike.

Sofi i Džastin Trudo
Sofi i Džastin Trudo foto: People Picture/Willi Schneider / Shutterstock Editorial / Profimedia

Komentirala glasine o novoj vezi

Šest meseci nakon razvoda medijima se proširila vest da Sofi ponovno ljubi, tačnije da je navodno u vezi sa dečijim hirurgom iz Otave dr. Markosom Betolijem. Sada se osvrnula na te navode.

"Puno me manje zanimaju tračevi nego kad sam bila tinejdžerka. Mislim da je to potpuni gubitak vremena, a ljudima želim sve najbolje. Mislim da je za svaku ženu važno da ima osećaj nezavisnosti, da ima osećaj da bez partnera može rugulisati sebe, da može biti tako dobar roditelj. Ne mogu reći da sam sve to rešila", rekla je.

Bonus video:

06:56

Potresna ispovest pevačice! Varao je iza leđa sa ženom starijom 14 godina, a ona sve prenela RAZVOD JE MOMENTALNO USLEDIO

(Espreso/ Index.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.