OTKRIVENA JOŠ JEDNA FOTOGRAFIJA KOJOM SE KEJT "IGRALA"?! Novi SKANDAL u jeku drame, dobro je POGLEDAJTE (FOTO)
Kejt Midlton, Foto: Andy Hooper / dmg media / Profimedia

NEVERICA

OTKRIVENA JOŠ JEDNA FOTOGRAFIJA KOJOM SE KEJT "IGRALA"?! Novi SKANDAL u jeku drame, dobro je POGLEDAJTE (FOTO)

Nakon fotografije objavljene povodom britanskog Majčinog dana, dobro poznata fotografska agencija bacila se na istraživanje ranijih fotografija koje je snimila Kejt Midlton te je i na ovoj otkrila sumnjive detalje zbog kojih su je svojoj platformi uz fotografiju stavila napomenu

Objavljeno: 10:12h

Fotografija pokojne kraljice Elizabete II sa unucima i praunucima takođe je bila uređivana, otkrila je agencija Getty Images. Portret snimljen u Balmoralu u avgustu 2022. prikazuje pokojnu kraljicu kako pozira sa osmoro od svojih 12 unučadi, a slikala ga jeKejt Midlton samo nekoliko nedelja pre Elizabetine smrti.

Objavila ju je Bakingemska palata 21. aprila prošle godine kako bi obeležila kraljičin 97. rođendan. Nakon fotografije objavljene povodom britanskog Majčinog dana, dobro poznata fotografska agencija bacila se na istraživanje ranijih fotografija koje je snimila Kejt Midlton te je i na ovoj otkrila sumnjive detalje zbog kojih su je svojoj platformi uz fotografiju stavila napomenu.

Lošu obradu uočili su na području zelenog kauča, ali i na licima prinčeva Džordža i Luisa.

"Getty Images je pregledao dotičnu fotografiju i na nju stavio napomenu urednika, navodeći da je slika digitalno editovana", rekli su iz agencije.

Sumnje u vezi sa portretom prošle je godine prvi izneo Kristofer Bouzy, koji je rekao da veruje da je reč o editovanoj fotografiji.

Preuzela odgovornost za editiranu fotografiju

Na internetu su se, podsetimo, pojavile hiljade teorija zavera o nestanku princeze Kate koja se u javnosti nije pojavila od Božića, a sve je kulminiralo nakon što je kraljevska porodica objavila njenu loše editovanu fotografiju za koju je kasnije sama princeza preuzela odgovornost.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Index.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.