UBIO VERENICU ZBOG LJUBAVNICE, PA SAZNAO PRAVU ISTINU: Dao joj i veliku sumu novca, a sada se pita samo JEDNO
Zatvor, Foto: Nebojša Mandić

ŠOK!

UBIO VERENICU ZBOG LJUBAVNICE, PA SAZNAO PRAVU ISTINU: Dao joj i veliku sumu novca, a sada se pita samo JEDNO

Osumnjičenom preti do 30 godina zatvora

Objavljeno: 13:45h

Muškarac (30) iz Francuske, koji se sumnjiči da je ubio svoju verenicu jer je želeo da bude sa ženom sa kojom se dopisivao na Fejsbuku, saznao je u pritvoru da se sve vreme dopisivao sa nepoznatom osobom i da njegova "virtualna ljubavnica" ustvari ne postoji.

Osumnjičeni, koji je svoju partnerku ubio 28. januara ove godine u njihovom stanu, nedavno je od inspektora saznao da je njegova virtualna ljubavnica ustvari osoba iz Obale Slonovače i da je sve vreme pogrešno verovao da se dopisivao sa svojom "srodnom dušom".

"Moj klijent je to saznao drugog dana boravka u pritvoru. Inspektori su mu pokazali dosije od nekoliko stotina strana. Sada se pita šta mu se desilo, šta mu je to bilo u glavi", rekao je advokat Fabijan Roj Nansion.

Advokat kaže da je u pitanju "mio, voljen mladić, koji obožava prirodu, lov, fudbal i koji nikad nije bio agresivan".

Verenica osumnjičenog pronađena je mrtva 28. januara u njihovom domu u Beusentu, sa povredama u predelu grudi. Istragom je ustanovljeno da je izbodena i izudarana čekićem.

Osumnjičeni je kobnog jutra pozvao policiju i rekao da je svoju verenicu pronašao u lokvi krvi kada se vratio iz pekare, te se u prvi mah verovalo da je u pitanju pljačka. Međutim, uskoro se saznalo da je nesrećnu devojku (29) ubio njen verenik.

Francuska policija
Francuska policija foto: Profimedia

On je kasnije priznao ubistvo i rekao je da je upoznao drugu ženu preko interneta i da je želeo da bude sa njom. Slepo je mesecima verovao da se dopisuje sa Beatris Laru iz Bresta, a sada se ispostavilo da se dopisivao sa prevarantom iz Obale Slonovače.

Istragom je otkriveno i da je virtualnoj ljubavnici poslao 2.000 evra da joj pomogne da reši problem...

Osumnjičenom preti do 30 godina zatvora.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.