SVET NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG KEJT MIDLTON, A SADA... Princ Hari napravio haos u jeku SKANDALA, svi BRUJE O OVOME
Princ Hari, Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

BRITANSKA KRALJEVSKA PORODICA

SVET NE MOŽE DA DOĐE SEBI ZBOG KEJT MIDLTON, A SADA... Princ Hari napravio haos u jeku SKANDALA, svi BRUJE O OVOME

Pažljivo je tempirano kako Vilijamu i Hariju ne bi bilo neprijatno da čak i odreaguju na prisustvo onog drugog

Objavljeno:

Dodela je organizovana dok bukti skandal zbog obrađene slike Kejt Midlton koja je ugledala svetlo dana pre nedelju dana. Pažljivo je tempirano kako Vilijamu i Hariju ne bi bilo neprijatno da čak i odreaguju na prisustvo onog drugog. Princ Vilijam ne želi da se suoči sa bratom preko ekrana, jer smatra da bi to odvratilo pažnju sa suštine večeri.

Princ Vilijam koji je na dodeli istakao da on i Kejt Midlton kroz svoj rad poštuju nasleđe njegove majke, dodelio je 20 priznanja, a sinoć je obeleženo 25 godina ove ceremonije koja je ustanovljena 2017. godine.

Kada je Vilijam napustio događaj, princ Hari počeo je svoj govor putem video-linka iz Montesita, gde je mladim pobednicima rekao: „Žao mi je što nisam tamo. Voleo bih da mogu da budem tamo sa vama."

Zatim se zahvalio grupi što je inspirisala toliko drugih mladih ljudi pre nego što se našalio sa pobednicima da ne upadaju u „previše problema“ ako planiraju da odu u prestonicu na proslavu.

Kraljevski stručnjaci nisu doveli u pitanje vreme kada su se braća pojavila na dodeli Dajaninih nagrada, a Ingrid Sevard je za Dejli Mejl izjavila: „Saseksovi po mom mišljenju ništa ne rade slučajno“.

Sevard je napomenula da je Vilijamov i Harijevo odvojeno pojavljivanje, pokazuje koliko je sukob između braće velik. Istakla je i da bi njihovo pomirenje odvratilo pažnju od svečanosti.

Vilijam i Hari počeli su sukobe nakon ženidbe mlađeg princa Megan Markl 2018. u Vindzoru. Desio se veliki broj skandala, a 2021. otac Čarls je insistirao da se njeggovi sinovi pomire.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Zena.blic/ Marija Brčić/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.