Kina objavila plan o obnovi opreme i trgovini robom široke potrošnje
Foto: Kineska medijska grupa

VAŽNO

Kina objavila plan o obnovi opreme i trgovini robom široke potrošnje

Plan akcije je objavio Državni savet, radi povećanja visokokvalitetnih i izdržljivih proizvoda, jačanja lanca recikliranja resursa, kao i znatno poboljšanja kvaliteta i nivoa ekonomske cirkulacije

Objavljeno:

Kina je objavila plan o obnovi opreme i trgovini robom široke potrošnje.

Plan akcije je objavio Državni savet, radi povećanja visokokvalitetnih i izdržljivih proizvoda, jačanja lanca recikliranja resursa, kao i znatno poboljšanja kvaliteta i nivoa ekonomske cirkulacije.

Prema planu, ulaganja u opreme u oblastima industrije, poljoprivrede, konstrukcije, transporta, obrazovanja, kulture, turizma i medicinske nege će do 2027. godine porasti za najmanje 25 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Planira se da će recikliranje starih automobila do 2027. godine porasti za 100 odsto, transakcija polovnih automobila porasti za 45 odsto, recikliranje kućnih aparata porasti za 30 odsto u odnosu na 2023. godinu.

Plan obuhvata 20 ključnih zadataka u pet sektora, uključujući obnovu opreme, trgovinu robom široke potrošnje, recikliranje polovnih proizvoda, podizanje standarda i sprovođenje politike, uz fiskalnu i finansijsku podršku.

(Espreso/ Kineska medijska grupa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.