OVO SU POGREBNICI KOJI SU UHAPŠENI: Uradili su užasnu stvar, udovica sve saznala
Pogrebnici, Foto: Društvene mreže

strašno!

OVO SU POGREBNICI KOJI SU UHAPŠENI: Uradili su užasnu stvar, udovica sve saznala

Udovica otkrila da je pogrešan pepeo pretvorila u nakit

Objavljeno:

Udovici iz Engleske, koja je pepeo preminulog muža dala da se pretvori u nakit, nedavno je saznala da se njegovo telo zapravo nalazi u zamrzivaču pogrebnog preduzeća, saopštila je policija.

Inspektori u gradu Halu pronašli su tela 35 ljudi i pepeo određenog broja preminulih, zbog čega je, kako navodi policija, u toku istraga ovog "zaista užasnog incidenta", dok je za zločin uhapšen duo pogrebnika — otac i ćerka, Robert Buš (46) i Saski Buš (23).

Nakon smrti supruga u julu 2023. godine, udovica i rođaci, uključujući ćerku i unuku, platili su značajnu sumu novca da se pepeo preminulog pretvori u kristalni nakit.

"O kome je onda reč?!"

Prijatelj udovice rekao je za britanski "Telegraf" da je udovici rečeno da on nije ni kremiran i da je bio u zamrzivaču sve vreme.

- Policija je porodicama rekla da je telo moglo biti zamrznuto samo po naređenju mrtvozornika. Udovica je očajna. Porodica je mislila da ima njegove ostatke, a sada se pitaju: 'Ako ovo nije on, onda o kome je reč?!' - rekao je prijatelj.

Policija okruga Hambersajd obećala je da će oštećene porodice obaveštavati o istrazi i dodala da je primila više od 1.000 poziva od zabrinutih članova tog okruga.

Više od 120 policajaca i specijalnog osoblja radi na slučaju, a osumnjičeni za krivično delo, dok su otac (46) i ćerka (23) pušteni su iz pritvora uz kauciju.

"Ljubila sam prazan kovčeg!"

Druga žena, koja je izgubila oca Endrua (52) i brata Dvejna (34), u periodu od pet dana, sada je ubeđena da je poljubila prazan kovčeg na poslednjem rastanku.

Bili (33) takođe se sada plaši da bi pepeo njenog brata mogao biti nečiji drugi.

Nikad nisam videla telo svog oca. Kladim se da moj tata nije ni bio u kovčegu – bio je prazan kovčeg. Ljubila sam prazan kovčeg. Kada sada razmišljam o tome, to je odvratno - izjavila je Bili za medije.

Bonus video:

00:07

Sahrana Nade Perić

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.