UBEĐIVALI DECU DA SU VODOINSTALATERI, PA IH NAPALI U STANU: Pretili im NOŽEM, pokrali ih, a majka od ŠOKA...
Vodoinstalater, Foto: Profimedia

francuska

UBEĐIVALI DECU DA SU VODOINSTALATERI, PA IH NAPALI U STANU: Pretili im NOŽEM, pokrali ih, a majka od ŠOKA...

Lažni vodoinstalateri su prevarili mališane u Parizu i ušli u njihov dom

Objavljeno:

Francuska policija istražuje slučaj napada na troje mališana u njihovom stanu u Parizu. Decu staru 4, 5 i 15 godina napala su u nedelju dvojica lažnih vodoinstalatera, a najstarije dete su vezali i pretili mu nožem.

Kako prenose lokalni mediji, u kasnim jutarnjim časovima, muškarci su pozvonili na vrata stana u kojem je bio tinejdžer (15) sa mlađim bratom i sestrom, dok je majka bila na poslu.

Dečak je pogledao kroz špijunku i odbio je da otvori vrata nepoznatim muškarcima, međutim, oni su uporno tvrdili da su vodoinstalateri i da moraju da uđu u stan. Nakon njihovog insistiranja dečak je otključao vrata i odmah je bio napadnut.

Francuska policija
Francuska policijafoto: Nicolas Liponne / AFP / Profimedia

Tinejdžera su uz pretnju nožem odvukli u kuhinju i oteli mu mobilni telefon, a onda su počeli da urlaju kako im njihova majka duguje 5.000 evra. Potom su zgrabili i njegovog mlađeg brata i sestru i odvukli ih u spavaću sobu, gde su tinejdžera vezali.

Dok je jedan od napadača čuvao stražu drugi je iz kuće uzimao dragocenosti - zlatne ogrlice i narukvice, satove...

Nedugo potom napadači su napustili stan. Tinejdžera su oslobodili brat i sestra, a potom su pozvali majku. Žena je ubrzo stigla kući, a kada je čula šta se dogodilo, od šoka je izgubila svest. Deca su potom pozvala pomoć.

Majka je dala iskaz policiji, a istragu vodi nadležno tužilaštvo.

Bonus video:

01:38

ZAŠTITITE VODOMERE U DOMAĆINSTVU TOKOM LEDENIH DANA: Vodoinstalater pokazao najbolji način da to uradite sami (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Telegraf/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.