OSTAO JOJ MOBILNI U KAFIĆU, A ONDA GA JE KONOBAR UZEO: Kada je pogledao slike, odmah zvao policiju!
Kobobar, Foto: Profimedia

užasno

OSTAO JOJ MOBILNI U KAFIĆU, A ONDA GA JE KONOBAR UZEO: Kada je pogledao slike, odmah zvao policiju!

Žena monstrum je završila u pritvoru zbog dečje po*nografije

Objavljeno:

Vlasnica mobilnog telefona sa Floride zvala je konobara kako bi proverila da li je njen mobilni tamo. Dala mu je i šifru. On je otključao mobilni i iste sekunde nazvao policiju.

Žena monstrum je završila u pritvoru zbog dečje po*nografije.

Kad su istražitelji pregledali telefon u kojem su našli odvratne snimke dečje po*nografije, primetili su da žena koja drži mobilni ima ljubičasti lak za nokte. Baš takav lak je u trenutku hapšenja imala 37-godišnja Ešli Linč iz Jupitera na Floridi koja je sad u pritvoru s kaucijom od 135.000 dolara. Uhapsili su je nakon što je konobar pronašao njen mobilni koji je zaboravila.

Nazvala ga je i pitala da li je slučajno ostavila mobilni u kafiću. Dala mu je i šifru nakon čega je on otključao telefon kako bi proverio da li je šifra ispravna i da li je ona prava vlasnica. Ono što je vidio na telefonu zgrozilo ga je. Odmah je pozvao policiju, ali ženi nije ništa rekao. Policajci su prvo morali da traže nalog da otvore telefon, kad su ga dobili, priveli su je i pregledali telefon. Na njemu su pronašli uznemirujući sadržaj sa decom starom tek 6 godina!

Devojka drži mobilni telefon
Devojka drži mobilni telefonfoto: Profimedia

Na telefonu je bila i fotografija njene vozačke dozvole, kao i fotografija ljubičastog laka za nokte, identičnom onome na osobi koja je snimala odvratne snimke.

Bonus video:

02:41

DRONOM PROŠVERCOVALI TELEFON U ZATVORSKO DVORIŠTE! Neverovatna operacija krijumčarenja u Spužu! Evo gde su napravili SIGURAN ŠTEK

(Espreso/24sata.hr/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.