OGLASILA SE KEJT MIDLTON O FOTOGRAFIJI O KOJOJ JE BRUJAO CEO SVET: Evo šta je imala da kaže
Kejt Midlton, Foto: EPA/PAUL MILLER

velika britanija

OGLASILA SE KEJT MIDLTON O FOTOGRAFIJI O KOJOJ JE BRUJAO CEO SVET: Evo šta je imala da kaže

Kejt Midlton se oglasila povodom britanskog Dana majki putem fotografije

Objavljeno: 12:17h

Britanska princeza Kejt slikala se sa svoje troje dece povodom britanskog Dana majki, a fotografija je objavljena na zvaničnom nalogu princa i princeze od Velsa.

- Hvala vam na divnim željama i stalnoj podršci tokom protekla dva meseca. Svima želim srećan Dan majki - stoji u opisu uz napomenu da je fotografiju nastala 2024. godine.

Fotografija je izazvala razne komentare i sumnje, a sada se oglasila Kejt Midlton i detaljno objasnila o čemu je reč.

"Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentišem sa montažom. Želela sam da izrazim svoje izvinjenje zbog konfuzije koju je izazvala porodična fotografija koju smo juče podelili. Nadam se da su svi koji su slavili imali veoma srećan Majčin dan", rekla je princeza.

Kejt se oglasila nakon što je Udruženje za štampu danas povuklo prvu sliku princeze od Velsa koja je objavljena nakon njene operacije usred tvrdnji da je digitalno izmenjena. Britanska nacionalna novinska agencija saopštila je da je "tražila hitno pojašnjenje slike iz Kensingtonske palate" zbog zabrinutosti da je slika izmanipulisana.

PA je jutros otkrila da je povukla sliku "u nedostatku pojašnjenja".

"Kao i druge novinske agencije, PA Media je juče u dobroj nameri objavila sliku princeze od Velsa i njene dece iz Kensingtonske palate. Postali smo svesni zabrinutosti oko slike i sinoć smo objavili izveštaj o tome i jasno stavili do znanja da tražimo hitno pojašnjenje o slici iz Kensingtonske palate. U nedostatku tog pojašnjenja, sklanjamo sliku iz našeg servisa slika", rekao je portparol PA.

PA prati AP, Reuters, Getti Images, AFP i EPA u povlačenju slike - što ih čini šestom novinskom ili slikovnom agencijom koja je to učinila.

Slika Kejt i njene dece, za koju palata kaže da ju je snimio princ Vilijam, objavljena je na društvenim mrežama.

Fotografija je juče podeljena medijima, ali su je kasnije istog dana povukle međunarodne foto agencije zbog zabrinutosti da je slika manipulisana.

Podsetimo, Kejt je sredinom januara bila podvrgnuta operaciji abdomena. Iako je sapšteno da se uspešno oporavlja i da se neće pojavljivati u javnosti do juna, brojni korisnici društvenih mreža su požurili da prošire veliki broj teorija zavere o princezi i njenom zdravstvenom stanju jer su uvereni da Kensingtonska palata krije istinu.

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

(Espreso/24sedam/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.