BAJDEN SNIMIO SPOT ZA PREDSTOJEĆE IZBORE: Ovu poruku je poslao poslao Amerikancima! (VIDEO)
Džo Bajden, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

PORUČIO DA NIJE MLAD MOMAK

BAJDEN SNIMIO SPOT ZA PREDSTOJEĆE IZBORE: Ovu poruku je poslao poslao Amerikancima! (VIDEO)

Ciljna grupa su mladi i crni birači u gradovima kao što su Atlanta, Detroit, Las Vegas, Medison, Filadelfija, Feniks i Rali

Objavljeno:

U okviru kampanje za predstojeće izbore u Sjedinjenim Američkim Državama, američki predsednik Džo Bajden objavio je novi spot u kojem se, pored predstavljanja dostignuća aktuelne administracije, poziva na svoje godine.

- Vidite, ja nisam mlad momak. To nije nikakva tajna. Ali, evo o čemu se radi: Ja razumem kako da se stvari urade za američki narod. Vodio sam zemlju kroz Kovid krizu. Danas imamo najjaču ekonomiju na svetu, poručio je Džo Bajden (81), prenosi NBC Njuz.

Džo Bajden
Džo Bajdenfoto: Printscreen/Youtube/The Independent

Spot od 60 sekundi emitovaće se na lokalnim i kablovskim televizijama u kritičnim državama: Arizona, Džordžija, Mičigen, Severna Karolina, Nevada, Pensilvanija i Viskonsin.

Ciljna grupa su mladi i crni birači u gradovima kao što su Atlanta, Detroit, Las Vegas, Medison, Filadelfija, Feniks i Rali, navodi američki TV kanal.

Bonus video:

03:16

AMERIKANCIMA 11. SEPTEMBAR I TRAMP MOGU DA SE DESE JEDNOM! Jovanović prognozirao: Ako isti trendovi ostanu, BAJDEN POBEDUĐE

(Espreso/Agencije/ Prenela M.L)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.