JASMINU I NJENOG TATU SLIKALA JE MAMA, A 18 GODINA KASNIJE... Ćerka je uradila nešto što je RASPLAKALO mnoge (FOTO)
Jasmina van Valvijk van Dorn, Foto: PrintScreen/ Instagram/ jasmijnvwvd

prelepo

JASMINU I NJENOG TATU SLIKALA JE MAMA, A 18 GODINA KASNIJE... Ćerka je uradila nešto što je RASPLAKALO mnoge (FOTO)

Otac i ćerka, pilot i pilotkinja, rekreirali su fotorgafiju od pre 18 godina

Objavljeno:

Jasmina van Valvijk van Dorn nikad neće zaboraviti dan kad je otpratila svog oca pilota, Jorita na posao. Bilo je to 2006. godine. Osmogodišnja Jasmin i njena mama Elen pridružile su mu se na letu iz Holandije u Ugandu.

Pre samog poletanja za Ugandu, Elen je fotografirala svoga muža i ćerku u pilotskoj kabini. Na fotografiji se oboje smeju, a Jasmina drži voljenu plišanu igračku u jednoj ruci, dok je drugom zagrlila oca.

13 godina kasnije napravili novu fotografiju

2019. Jorit i Jasmina ponovo su se našli zajedno u kokpitu aviona. Bio je to još jedan dan za pamćenje. Ovoga puta Jasmina nije bila putnica, već pilotkinja, baš kao i njen otac. Kad je Jasmina tog jutra spakovala svoj kofer, pobrinula se da među stvari stavi i omiljenu plišanu igračku. Zatim su, pre nego što je avion poletio, Jasmina i Jorit rekreirali fotografiju staru više od deset godina.

"Na ideju je došla moja mama, Elen. Sretna sam što imam te dve slike - nekada i sada", rekla je Jasmina tom prilikom za CNN.

Zajedno lete godinama

Inače, Jasminina majka je stjuardesa, tako da je letenje avionom bilo normalno za nju. Kaže da je od malih nogu želela da postane pilotkinja. Sa dvanaest godina imala je prvi sat letenja, a sa četrnaest je krenula na kurs jedriličarstva. Sa dvadeset godina se kvalifikovala za KLM Flight Academy. Od tada je s tatom letela puno puta.

Bonus video:

04:36

MOTOR RAZBIO PROZOR AVIONA, VAZDUH ISISAO PUTNIKA! Ovo je ZABRANJENI vazduhoplov u kome su stradali mnogi! Pilot otkriva razloge

(Espreso/ Index/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.