PROGOVORIO BIVŠI PRIJATELJ MUŠKARCA OSUMNJIČENOG ZA NESTANAK MALENE MEDI: Kaže da bi mu jedno bilo ZASTRAŠUJUĆE
Medlin Meken, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

stravično!

PROGOVORIO BIVŠI PRIJATELJ MUŠKARCA OSUMNJIČENOG ZA NESTANAK MALENE MEDI: Kaže da bi mu jedno bilo ZASTRAŠUJUĆE

Ukoliko bude oslobođen na aktuelnom suđenju to će se desiti u narednih 18 meseci jer mu je toliko vremena ostalo do kraja trenutne zatvorske kazne

Objavljeno:

Kristijan Post, bivši prijatelj osumnjičenog Kristijana Bruknera za nestanak male Medlin Meken u Portugalu 2007. godine, nada se da će nemački pedofil ostati dugo iza rešetaka i da nikada neće izaći.

On smatra da je njegov bivši prijatelj pretnja po druge i da ukoliko mu se dozvoli da izađe na slobodu to će biti "zastrašujuće".

Ukoliko bude oslobođen na aktuelnom suđenju to će se desiti u narednih 18 meseci jer mu je toliko vremena ostalo do kraja trenutne zatvorske kazne.

Kristijan se trenutno suočava sa suđenjem u Nemačkoj optužen za seksualne zločine koji nisu povezani sa slučajem nestanka male Medi. Njemu se sudi i za pet seksualnih delikata koje je navodno počinio u Portugalu između 2000. i 2007. godine koja nisu povezana sa nestankom devojčice.

On je i ranije insistirao da nije odgovoran za nestanak devojčice. Pokušao je da svoju nevinost "dokaže" pismima u kojima je istakao da "nije ubica i da protiv njega nema dokaza iako ceo svet u to veruje".

Prema jednom britanskom bivšem iseljeniku, Brukner je planirao da otme malu Medlin i proda je paru koji nije mogao da ima decu. Ken Ralfs (57) rekao je da veruje da su Brukner i njegov saučesnik na kraju sledili plan, ciljajući na Madlin u spavaćoj sobi u odmaralištu.

Podsetimo, mala Medlin je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji tokom porodičnog odmora večerali sa prijateljima u blizini u letovalištu Praja da Luz.

Bonus video:

02:35

ZA ŠTA SE TERETI PEDOFIL KOJI JE TAKO DUGO BORAVIO SA DECOM U VRTIĆU U BOGOJEVU?

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.