DRAMA U DŽORDŽIJI, LETELI MECI NA SVE STRANE: Na otvaranju zabavnog došlo do SUKOBA, JEDNA OSOBA UBIJENA!
Policija, Foto: DANIEL REINHARDT / AFP / Profimedia

horor

DRAMA U DŽORDŽIJI, LETELI MECI NA SVE STRANE: Na otvaranju zabavnog došlo do SUKOBA, JEDNA OSOBA UBIJENA!

Na otvaranju ovog parka uglavnom su bile porodice sa decom koje su morale da se evakuišu

Objavljeno:

Na otvaranju zabavnog tematskog parka Ostel u Džordžiji u subotu došlo je do pucnjave u kojoj je ubijena jedna osoba. Kako se navodi, došlo je do sukoba, masovne tuče, a potom su se čuli meci na sve strane, pucalo se i na policiju.

Na otvaranju ovog parka uglavnom su bile porodice sa decom koje su morale da se evakuišu.

"Otišli smo da se vozimo na jedan rignišpil, ali je stigla policija i rekla nam da moramo da napustimo park, da nije bezbedno", rekli su svedoci za Miror.

Policija
Policijafoto: Angelos Tzortzinis / AFP / Profimedia

"Bio sam u redu za Tvisted Ciclone kada sam čuo pucnje. Odlučio sam da krenem prema zadnjem delu parka i da sačekam neko vreme. Odseo sam u Econo Lodgeu preko puta i šetao. U parku je kasnije bilo mnogo policije".

Sik Flags Over Georgia je izdao izjavu za FOKS 5 Atlanta Digital Team rekavši: „Naš cilj je da obezbedimo zabavu. Koristimo najsavremenije bezbednosne sisteme i detekciju metala, održavamo robusno i budno Odeljenje za javnu bezbednost i imamo jaku Podršku policije okruga Kob koja je prisutna i unutar i izvan parka.Od svakog gosta se očekuje da poštuje naš striktni kodeks ponašanja i svako ko ne želi da poštuje taj kodeks ponašanja nije dobrodošao", rekli su.

Bonus video:

03:29

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.