NIGERIJAC "ZEZNUO" NEMAČKE VLASTI I ZARADIO 1.5 MILIONA EVRA: Nije kršio nijedan zakon, ALI...
Foto: Printscreen/Google

kO ZNA, ZNA

NIGERIJAC "ZEZNUO" NEMAČKE VLASTI I ZARADIO 1.5 MILIONA EVRA: Nije kršio nijedan zakon, ALI...

Kako zaraditi novac u Nemačkoj a ne raditi? Jedan Nigerijac je našao način

Objavljeno:

Važno je imati samo nemački pasoš i svako može da zaradi 1,5 miliona evra godišnje! Istina, ne baš svako - samo muškarci. Čak ništa ne mora ni da se radi! I neće biti prekršen nijedan zakon!

Ono što je potrebno da bi se dobio ogroman novac jeste priznati očinstvo. Što više - više para. Ne treba ni da se "pomuče" da, što bi se reklo, naprave to dete.

Mr Cash
foto: Pritnscreen/Youtube/CompactTV

U čemu je caka? Ako jedan roditelj ima nemačko državljanstvo, njihova deca, bez obzira da li su biološka ili ne, i drugi roditelj, kao i bliži rođaci imaju pravo da ostanu u Nemačkoj. I imaju pravo na socijalna davanja!

Tako je Džonatan A, poreklom iz Nigerije, a koji živi u Rurskoj oblasti i koji sebe na društvenim mrežama sada naziva "Mr Cash Money", priznao očinstvo 24 dece! Kao rezultat toga čak 94 osobe su iz Nigerije stigle u Dortmund!

Mr Cash
foto: Pritnscreen/Youtube/CompactTV

Vlasti su nemoćne - kada je očinstvo priznato, ono se ne može opozvati čak ni ako je zloupotrebljeno.

Ova "legalna prevara" razljutila je mnoge Nemce, pa tamošnji mediji su počeli da se njome bave razotkrivajući da se Džonatan razbacuje parama i luksuznim automobilima i da se to sve finansira iz državnog budžeta.

Ali to ne smeta Nigerijcu sa nemačkim papirima da traži još majki čiju će decu priznati. Prema nalazima policije, za mesec dana je dobio 22.545,85 evra, ali je samo 388 evra dao svojoj supruzi i dvoje dece.

I ne priznaje samo decu koja su već rođena, nego i onu koja se još nisu, pa se sumnja da ubira novac od porodilja za njihovo pravo boravka.

Prilikom poseta Africi baca novac na ulici prolaznicima, sve to objavljuje na Instagranu, a tamo ima i luksuzne mercedese, audije i BMW-ove.

(Espreso/Kurir/Bild/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.