PROGLASIO SEBE "ČUVAROM MORALA" I UBIO 3 PROSTITUTKE! Temeljno i HLADNOKRVNO isplanirao JEZIVI MASAKR
Policija, ilustracija, Foto: Kurir.rs/M.S.

femicid

PROGLASIO SEBE "ČUVAROM MORALA" I UBIO 3 PROSTITUTKE! Temeljno i HLADNOKRVNO isplanirao JEZIVI MASAKR

Žrtve Avganistanca u Beču su najverovatnije kineske državljanke

Objavljeno:

Bečka policija uhapsila je Avganistanca Ebadula A. (27) osumnjičenog za brutalno ubistvo tri prostitutke u javnoj kući u bečkoj četvrti Brigitenau.

On je uglavnom priznao zločin, ali nije otkrio detalje svog krvavog pira kao ni motiv jezivog zločina. Kako pišu autrijski mediji, ubica je nožem izmasakrirao svoje žrtve do neprepoznatljivosti, među ubijenim ženama je i vlasnica bordela, saopštila je policija, kako piše oe24.at.

Žrtve su najverovatnije kineski državljani, međutim policija tek treba da utvrdi njihov identitet. Jedna od radnica uspela je da se spasi tako što se zaključala u sobu, i slušala jezive krike žrtava.

 Austrijska policija
Austrijska policijafoto: Profimedia

Ubica je kako se pretpostavlja hladnokrvno isplanirao masakr i kupio posebno nož za ovaj zločin. Ako se to pokaže kao tačno, ova okolnost ukazuje na planirani napad.

Sumnja se da bi motiv mogao da bude to što je mladić sebe samoproglasio "čuvarem morala" i ovako poslao krvavu poruku, nije utvrđeno da je imao bilo kakvog odnosa sa nekom od žrtava.

Posle masakra pobegao je u park gde je i uhapšen, a kod njega je pronađen i krvavi nož kojim je počinio zločin. Prilikom hapšenja bio je izrazito agresivan, pa je policija morala da ga onesposobi uz pomoć šokera.

Utvrđeno je da je Avganistanac u Beču boravio nelegalno jer je u Austriji od 2022. i bio je smešten u azilantskom smeštaju u Koruškoj koju nije smeo da napušta.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Blic/ Heute/oe24.at/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.