SUZANA SE RASPALA U PROGRAMU UŽIVO: Voditeljka jutarnjeg programa pročitala TRAGIČNU VEST, nije mogla da se SUZDRŽI
Suzana Rid, Foto: PrintSceen/ YouTube/Good Morning Britain

tuga

SUZANA SE RASPALA U PROGRAMU UŽIVO: Voditeljka jutarnjeg programa pročitala TRAGIČNU VEST, nije mogla da se SUZDRŽI

Voditeljka Suzana Rid prisetila se emotivnog trenutka kada je pročitala vest da je njen prijatelj umro

Objavljeno:

Voditeljka Suzana nije uspela da saopšti šokantnu vest i prepustila je svom kolegi Edu Bolsu da pročita izjavu sa scene "Burn The Floor" u kojoj se objavljuje smrt plesača Robina.

Nakon odavanja počasti, potresena Suzana Rid, koja je plesala sa Robinom u specijalu Children In Need 2011. prisetila se svega.

- Robin je bio veći od života i ja sam se zaljubila u njega i zaljubila se u ples kada sam tada igrala sa njim. On bio je apsolutno neverovatan plesač, neverovatno snažan, tako kreativan, strastven u plesu, jednostavno sam ga obožavala. Bio je najneverovatnija osoba. Čim sam plesala sa njim, bilo je nešto posebno u vezi sa njim. Imam divna sećanja na tebe, Robin. Bio je veoma senzualan. Pun snage i kreativnosti. Naterao me je da se zaljubim u ples. Bio je neverovatna, fenomenalna ličnost - rekla je ona, piše "San".

@dailymailuk Susanna Reid fought back tears as she emotionally paid tribute to former Strictly Come Dancing professional dancer Robin Windsor. His death was announced while she was on-air. #susannareid #robinwindsor #strictlycomedancing #strictly #bbc #itv #goodmorningbritain #gmb #tragic #heartbreaking #tragedy #rip #restinpeace #restinparadise ♬ original sound - Daily Mail UK

Ričard Arnold je takođe bio tužan.

- Ne mogu da verujem - rekao je.

Robin se upoznao sa novinarkom Suzanom u specijalnoj epizodi Children In Need 2011, pre nego što se sledeće godine pridružila glavnoj emisiji sa Kevinom Kliftonom. Robin se prvi put pojavio u BBC seriji sa Patsi Kensit 2010. godine, i stigao je do devete nedelje takmičenja, pre nego što je dve godine kasnije eliminisan u istoj fazi kao legenda Eastendersa Anita Dobson.

Stigao je do pete nedelje sa zvezdom Zmajeva Den Debore 2013. godine.

Bonus video:

01:57

VODITELJKA I ADVOKAT U KLINČU ZBOG VAKCINACIJE, LEKAR POBESNEO! Da, gledam u vas jer je to stvar vaše struke! VRELO U EMISIJI

(Espreso/ Srbija Danas/ Express/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.