OVO JE RUSKA BARBIKA KOJA JE ZAVELA PUTINA: Vrela PLAVUŠA je SAN predsednika, NIJE REALNO da ovako GRMI! (FOTO)
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

opa!

OVO JE RUSKA BARBIKA KOJA JE ZAVELA PUTINA: Vrela PLAVUŠA je SAN predsednika, NIJE REALNO da ovako GRMI! (FOTO)

Ekaterina Mizulina je izgleda uspela da omađija ruskog predsednika

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin navodno se spanđao sa "ruskom Barbikom", Ekaterinom Mizulinom, odmila zvanom Katja...

U vreme kada se predsednik Rusije Vladimir Putin razvodio od supruge Ljudmile 2013. godine, već se uveliko pričalo da je imao dve vanbračne veze i da je dobio najmanje jedno vanbračno dete.

Bivša čistačica Svetlana Krivonogi (48) prva je podstakla sumnje 2000-ih kada se iznenada preselila u penthaus u Sankt Peterburgu i postala multimilionerka gotovo preko noći, sa vrednim deonicama u ruskoj banci i vlasničkim udelom u striptiz klubu.

Ekaterina Mizulina
Ekaterina Mizulinafoto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Mnogi veruju da je njena ćerka Luiza Rozova (20) zapravo Putinovo vanbračno dete.

Takođe, već više od decenije Putina povezuju sa olimpijskom šampionkom Alinom Kabaevom (40), koju je fotograf Maxima, koji je radio njene aktove, opisao kao veoma seksualno.

Međutim, sada se šuška da je Putin "nabavio" još jednu ljubavnicu, te da je sad našao još lepšu i mlađu.

Kako piše DailyMail, veruje se da je Ekaterina Katja Mizulina (39) pridobila Putinove simpatije. Kako navode, na Telegramu se naširoko piše da su se Katja i Putin poprilično zbližili.

Katja nije nepoznata ruskoj javnosti, štaviše, već godinama se zna za nju. U pitanju je ćerka proputinovske senatorke Jelene Mizuline i profesora Mihajla Mizulina, filozofa i akademika koji radi u Moskvi. Katja je u Londonu završila prestižne škole, a diplomirala je na tamošnjem univerzitetu 2004. godine.

Diplomirala je na Školi za orijentalne i afričke studije i svetu se predstavlja kao filantrop, zauzimajući niz istaknutih pozicija u ruskim dobrotvornim organizacijama.

 Ekaterina Mizulina
Ekaterina Mizulinafoto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

U javnosti se pojavila 2017. godine, kada je imenovana za direktora Ruske lige za bezbedan internet i brzo je postala vodeća ličnost u cenzuri Moskve, navodi DailyMail.

Ova organizacija, u koju ultranacionalistički oligarh Konstantin Malofejev ulaže neopisive sume novca, zvanično je posvećena zaštiti mladih korisnika interneta od potencijalno štetnih sadržaja poput eksplicitnog nasilja i pornografije.

Veruje se da je Mizulina preuzela ključnu ulogu u sistemu koji ograničava slobode korisnika interneta i uklanja svaki sadržaj za koji se smatra da osporava zvanične narative Kremlja.

Iako Liga za bezbedni internet nema "zvaničnu moć" poput državnih organa Roskomnadzora - ruskog federalnog regulatora za masovne medije i komunikacije - nekoliko muzičara, uticajnih na društvenim mrežama i antiratnih aktivista našlo se na udaru Mizulinove.

Bili su primorani da pobegnu iz zemlje, ili da daju javna izvinjenja i cenzurišu svoj sadržaj da bi se uskladili sa "tradicionalnim vrednostima".

"Zvaničnici za sprovođenje zakona ne reaguju automatski na sve zahteve Lige – ali ako se ciljevi obe strane poklapaju u pojedinačnom slučaju, mogu uslediti administrativne i krivične prijave“, rekao je advokat iz nevladine organizacije za digitalna prava Roskomsvoboda nezavisnom ruskom izdanju Nastoyashchee Vremya.

Imaju veze sa FSB-om i mogu da utiču na razne slučajeve.

Liga bezbednog interneta sada je podložna sankcijama Evropske unije, takav je njen uticaj na ruske vlasti.

Krajem prošle godine Mizulina je učestvovala u kažnjavanju nekoliko ruskih zvezda koje su krajem prošle godine prisustvovale "skoro goloj zabavi" u noćnom klubu u Moskvi, za koju se kaže da je razbesnelo ruskog predsednika u vreme rata.

"Održavati ovakve događaje u vreme kada naši momci ginu u ukrajinskoj specijalnoj vojnoj operaciji i mnoga deca gube očeve je cinično“, izjavila je Mizulina posle zabave dodajući da se "vojnici na prvoj liniji se definitivno ne bore za ovo".

Ekaterina Mizulina
Ekaterina Mizulinafoto: Not specified / WillWest News / Profimedia

Reper Nikolaj 'Vacio' Vasiljev, koji je svoju muškost pokrivao samo čarapom, osuđen je na mesec dana zatvora, novčano i naređeno mu je da ide u vojnu kancelariju.

U međuvremenu, organizatorki zabave Anastasiji Nastji Ivlevoj sada preti do pet godina zatvora nakon što su njeni poreski poslovi iznenada istraženi. Izgubila je i unosan sponzorski ugovor kao jedno od lica ruskog operatera mobilne telefonije MTS.

Ranije ovog meseca, Mizulina je dospela na naslovne strane kada je izjavila da će ruska vlada najverovatnije zabraniti virtuelne privatne mreže (VPN) – neprocenjiv alat koji koriste ruski građani za pretraživanje interneta bez kontrole koju nameće država.

U vreme pisanja ovog teksta, spekulacije da se Mizulinova dopala Putinu upravo zbog toga.

Katja i Putin još nisu nigde uslikani zajedno.Međutim, postoji velika verovatnoća da su im se ukrstili putevi, pogotovo ako se uzme u obzir funkcija njene majke i profesija njenog oca, koji predaje na državnom univerzitetu.

Oba njena roditelja podležu sankcijama zbog svojih veza sa Kremljom, a veruje se da i sama Mizulina ima niz kontakata sa bezbednosnom službom FSB, s obzirom na njenu ulogu vodećeg člana Lige za bezbedni internet.

Borac za ljudska prava Olga Romanova, stručnjak za zatvorski sistem u kojem je u petak preminuo opozicioni lider Aleksej Navaljni, rekla je za ukrajinski Kanal 24 da je Katja Mizulina potpuno po Putinovom ukusu.

"Ovaj tip 'Barbi *****' mu je oduvek veoma pristajao", navodno je rekla.

Romanova je uporedila Mizulinu sa Svetlanom, prvom ženom koja je navodno odvukla Putina od njegove bivše žene.

"Putin ima 71 godinu... Čovek je u punom cvatu, zašto ne? A Katja Mizulina ima 39 godina... ne zaboravimo, i ona je za 'tradicionalne vrednosti'", kao i Alina Kabaeva.

Bonus video:

02:32

POBEDA ZA UKRAJINU PRIHVATLJIVA I SA 80% GUBITAKA! Obradović tvrdi: Putin i Tramp imaju isti narativ, neće im to poći za rukom

(Espreso/ Telegraf/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.