ZAPREPAŠĆUJUĆE OTRKIĆE U GRČKOJ! Policija u KATAKOMBI pronašla porodicu, otac UHAPŠEN, sumnja se na NAJGORE (VIDEO)
Katakomba u planinskom delu u okolini Trikale, Foto: PrintScreen/ YouTube/ ΕΡΤ Α.Ε.

neverovatno

ZAPREPAŠĆUJUĆE OTRKIĆE U GRČKOJ! Policija u KATAKOMBI pronašla porodicu, otac UHAPŠEN, sumnja se na NAJGORE (VIDEO)

Katakombe u Grčkoj koje su pronađene otkrile su porodicu sa četvoro dece

Objavljeno:

Grčka policija nastavlja istragu o porodici, koja je pronađena da živi u katakombama u planinskom delu u okolini Trikale. Porodica sa četvoro dece, čiji članovi za sebe tvrde da su Starohrišćani i Rimljani, a ne Grci, otkrivena je nakon što su napali grupu lovaca koja se približila njihovoj kolibi od blata i tunelima koje su iskopali pod zemljom.

Međutim, nakon podrobnije istrage, sada se utvrđuje da li je u porodici bilo incesta, pošto je jedna od ćerki nedavno rodila.

Jorgos Kaliakmanis, šef regionalne policije, rekao je danas da je otac (45) priveden i da će danas biti sproveden u tužilaštvo.

"Jedno dete je bilo u drugom stanju i neće da kaže ko je otac. Policija će uzeti uzorke za DNK test. Istražuje se da li je u pitanju incest", rekao je Kaliakmanis.

Mesto gde su pronađene katakombe
Mesto gde su pronađene katakombefoto: PrintScreen/ YouTube/ ΕΡΤ Α.Ε.

Grčki mediji javljaju da su oca uhapsili juče nakon što je utvrđeno da je svesno kršio grčke zakone i da nije školovao decu, iako je bio u obavezi da to učini. Istovremeno, policajci nisu zatekli svu decu kod kuće, a otac je tvrdio da ih je "odveo kod tašte".

U kobili su pronašli samo jedno dete (15), koje je prevezeno u dečju bolnicu i novorođenče.

Policija traga za još najmanje dvoje dece, a sada je krug potrage proširen ne samo na Korint, već i na Artu i Lamiju.

Podsetimo, policija je prvi put videla ovu porodicu prošlog vikenda, a nakon što je grupa lovaca prijavila da su čudni ljudi pucali na njih u šumi. Kada su došli na lice mesta otkrili su kolibu od blata i katakombe iskopane ispod nje. U tim katakombama i kolibi živeli su muškarac, njegova supruga i njihovo četvoro dece, koji su napali i policiju po dolasku.

U kolibi su pronađene improvizovane strele, noževi, ali i vazdušna puška i veća količina municije. Glava porodice je rekla da su oni Starohrišćani, da jedni druge oslovaljavaju sa "brate" i "sestro", te da ne podržavaju moderan način života, poredeći svoj način života sa životima Amiša. Za strele koje su pronađene u kući rekli su da nije u pitanju oružje, već artefakti.

Mediji pišu da par ima ćerku 22 godine, dvojicu sinova starosti 13 i 15 godina, kao i šestogodišnju devojčicu. U katakombama je pronađeno i novorođenče, koje je najverovatnije dete 22-godišnje devojke.

Policija sada utvrđuje ko je otac bebe.

Pre nego što su deca nestala, tužilaštvo je tražilo da se maloletna deca izmeste iz kolibe, što je i učinjeno. Deca su prebačena kod devojke (25), koju je osumnjičeni otac dobio u prvom braku. U pitanju je devojka koja živi normalnim načinom života i nastanjena je u Arti. Međutim, nedugo nakon što su policajci napustili kolibu i katakombe, deca su tu vraćena i potom su nestala bez traga.

Kada je policija došla narednog jutra u pratnji radnika Centra za socijalni rad da procene uslove za život, kraj kolibe su zatekli samo oca, njegovu ćerku iz prvog brata i dečaka (15). Niko od njih nije hteo da otkrije gde su ostala deca.

Tada je otac pokušao da spreči policiju da uđe u kolibu i katakombe, zbog čega je i uhapšen. Dečak je odmah prebačen u bolnicu, ali je utvrđeno da je dobrog opšteg stanja.

Inače, porodica je tokom prošle nedelje novinarima rekla da su tu u šumi živeli poslednje četiri godine, a kada su upitani zašto su kopali tunel dug 30 metara pod zemljom, koji se završava u jednoj prostoriji čudnog oblika, rekli su da su obezbedili sebi svetilište gde mogu da se mole, venčavaju i krštavaju.

Bonus video:

01:23

PEĆINA JE PRONAĐENA POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA, PUKOM SLUČAJNOŠĆU! Istorija i kultura Aranđelovca: Stanište praistorijskog čoveka

(Espreso/ Telegraf/ I.N/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.