PRINC HARI PRVI PUT JAVNO O OCU NAKON DIJAGNOZE DA BOLUJE OD OPASNE BOLESTI: Njegove reči ODJEKNULE SVETOM...
Princ Hari, Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

šta se dešava iza zlatnih vrata?

PRINC HARI PRVI PUT JAVNO O OCU NAKON DIJAGNOZE DA BOLUJE OD OPASNE BOLESTI: Njegove reči ODJEKNULE SVETOM...

Vojvoda od Saseksa istakao je da je veoma zahvalan što je mogao da provede bilo koje vreme sa kraljem Čarslom nakon saznanja da je bolestan

Objavljeno:

Princ Hari danas je izjavio da je "zahvalan" što je imao priliku da poseti svog oca, Kralja Čarlsa III, nakon dijagnoze da boluje od raka.

"Vidite, ja volim svoju proodicu. To što sam mogao da uđem u avion i odem da ga vidim, da provedem bilo koje vreme sa njim, na tome sam zahvalan", rekao je pric Hari, prenosi Daily mail.

Vojvoda od Saseksa istakao je da je veoma zahvalan što je mogao da provede bilo koje vreme sa kraljem Čarslom nakon saznanja da je bolestan.

Ovaj postupak nagovestio je u narodu i probudio svima nadu da će bolest oca ujedinici kraljevsku porodicu.

Kamila, Kralj Čarls III, Kralj Čarls
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

"Apsolutno, siguran sam. U svim porodicama iz dana u dan vidim kako se porodična snaga obnavlja. Mislim da svaka bolest zbližava porodice", rekao je Hari.

Podsetimo, Princ Hari vratio se 7. februara u Los Anđeles nakon što je boravio u jednodevnoj poseti Velikoj Britaniji. On je u domovinu došao dan nakon što je Bakingemska palata saopštila da je kralju Čarlsu dijagnostifikovan kancer.

Čarlsova bolest prilika za bolji odnos među braćom?

"To što Vilijam i Hari nisu razgovarali potvrđuje koliko su loši odnosi među njima. Vilijam je juče pokazao da se odrekao Harija. Ne želi da ga viđa, jednostavno više nije deo njegovog života", rekla je stručnjak za kraljevsku porodicu Dženi Bond.

Ona je dodala da je raskol između braće sada toliko veliki, da sumnja da će ikada ponovo moći da budu bliski kao nekada.

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

(Espreso/Daily Mail/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.