"SVAKI PUT KAD ODETE, SVE JE VIŠE...": Amerikanac rasplakao ženu iz Bosne, zbog ovog PITANJA je lila suze! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/doseofsociety

tužna priča

"SVAKI PUT KAD ODETE, SVE JE VIŠE...": Amerikanac rasplakao ženu iz Bosne, zbog ovog PITANJA je lila suze! (VIDEO)

Američki novinar rasplakao ženu sa Balkana jednim pitanjem

Objavljeno:

Američki medij "Dose of Society" nedavno je na Tik-Toku podelio isečak ankete u kojoj je glavni akter bila gospođa sa Balkana, koja je u jednom trenutku tokom razgovora i zaplakala.

Naime, novinar ovog portala postavio je ovoj slučajnoj prolaznici, naizgled obično pitanje - kakav bi savet dala mlađoj sebi? Kako se ispostavilo žena je 1998. godine sa područja Bosne i Hercegovine, prebegla da živi i radi u Americi.

@doseofsociety

The devastating effecrs of war ♥️

♬ original sound - Dose of Society

Preživela sam rat u ranim devedesetim. Dolazim iz Bosne, doselili smo ovde 1998. godine. Hvala Americi što nas je primila i dala nam mogućnost da radimo što god želimo u našim životima", rekla je na početku.

"Ja sam medicinska sestra, radim na hirurgiji, viđam takve situacije na dnevnoj bazi. Mogu samo reći ljudima da uživaju sa svojim voljenima. Provode što više vremena s porodicom i uživaju u životu. Budite zahvalni što ustajete svako jutro i što ste zdravi, što imate posao i to je to", objasnila je.

"Svaki put je više grobova"

Međutim, novinara je zanimalo zašto je žena stavila naglasak na voljene, a ona je naglasila da je bila razdvojena od svoje porodice i da su neki od članova u međuvremenu preminuli.

"Sad ćete me rasplakati jer sam izgubila mnoge ljude u ratu. Bili smo razdvojeni i neki od njih su preminuli. Jednostavno ih ne viđate i nedostaju vam. Kada vas ljudi pitaju: Nedostaje li vam dom? Da, nedostaje nam'. Zapravo, svaki put kad odete kući, sve je više i više grobova koje trebate posetiti. Zato, veoma je važno da provodite vreme sa svojim voljenima", rekla je žena koja se na kraju i rasplakala.

Snimak je ubrzo privukao pažnju korisnika Tik-Toka, a neki od njih su podelili da su se pronašli u njenim odgovorima.

"Kakva predivna žena sa snažnom porukom", "Kao nekoga iz istočne Evrope, ovo me rasplakalo", bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

00:06

Zapalio se grob Šabana Šaulića na pomenu

(Espreso/Klix.ba/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.