ĆERKU (6) GOLU ZAKLJUČAVALI U KAVEZ, HRANILI JE HRANOM ZA PSE! Majka je izgladnjivala, otac premlaćivao (VIDEO)
Otac i majka iz pakla, Foto: Printscreen/youtube/CBS Pittsburgh

RODITELJI IZ PAKLA

ĆERKU (6) GOLU ZAKLJUČAVALI U KAVEZ, HRANILI JE HRANOM ZA PSE! Majka je izgladnjivala, otac premlaćivao (VIDEO)

Vajt je pozvao 911 tog dana i rekao da je njegova ćerka doživela napad

Objavljeno:

Roditelji iz Pensilvanije optuženi su da du tukli svoju šestogodišnju ćerku, danima je izgladnjivali i držali u zatvorenom kavezu za pse tokom noći, prenose američki mediji.

Džejkob Vilijam Vajt (37) i Mimi En Frost (33) uhapšeni su prošle nedelje nakon intenzivne istrage koja je počela kada su policajci prvi put poslati u njihov dom 7. januara.

Vajt je pozvao 911 tog dana i rekao da je njegova ćerka doživela napad kada je jedno od njihovo ostalih petoro dece pokušalo da je okupa. Kada je policija kasnije stigla, zatekla je kuću u predgrađu u ušasnom stanju, sa izmetom razmazanim po zemlji, mirisom urina i smećem razbacanim svuka unaokolo.

Njihov nećak, koji živi u kući zajedno sa njima, rekao je istražiteljima da su devojčicu svake noći zaključavali u kavez i terali je da jede pseću hranu, prenosi New York Post.

Istražitelji su pronašli dokaze da devojčica nije mogla da izađe iz kaveza i da je bila kažnjavana svaki put kada bi izašla po hranu, navodi tužilac Majk Aubel.

- U nedostatku boljih reči, ona je bila mučena kod kuće - rekao je Aubel.

Otac nije dozvolio policiji da uđe u kuću, već je izveo ćerku. Telo devojčice bilo je prekriveno otvorenim ranama. Kada je stigla u bolnicu, ustanovljeno je da pati od hipotermije.

Devojčica je navodno imala slomljene i pokvarene zube i nije bila kod lekara najmanje tri godine, navodi se u medicinskom izveštaju.

- Devojčica je u ovom kavezu živela gola bez hrane. Kažnjavana je ako je napustila kavez da ode po hranu - rekao je tužilac i dodao da postoje dokazi da je u zlostavljanju učestvovalo “bar neko” od druge dece.

Policija je u kući pronašla osam pasa i dve mačke. Kako se navodi u krivičnoj prijavi, devojčica je psihologu rekla da je svako veče bila prinuđena da jede hranu za pse i da spava u kavezu. Pored batina, rekla je da joj je otac pucao u noge vazdušnim pištoljem.

Dalje se navodi, da joj je majka vezivala ruke i noge i zaključavala je bez odeće u kavez za pse.

Roditelji su uhapšeni i suočavaju se sa više optužbi, uključujući zlostavljanje.

Bonus video: ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso/Blic/Njujork Post/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.