POGINULA MAJKA ČETVORO DECE! Vraćala se iz provoda, pa upala u reku
Reka, ilsutracija, Foto: RINA

tragedija

POGINULA MAJKA ČETVORO DECE! Vraćala se iz provoda, pa upala u reku

Majka četvoro dece pala je u reku sa šljunkovite staze na relativno uskom putu

Objavljeno:

Majka (43) četvoro dece poginula je nakon stravične nesreće u Tiringiji, koja se dogodila kada je bila na putu kući iz provoda sa rođakom.

Naime, kako navode tamošnji mediji, majka je, iz nepoznatih razloga, pala u reku sa šljunkovite staze na relativno uskom putu, saopštila je policija.

Žena je otišla u lokalni klub sa svojom snajkom, gde je održana karnevalska proslava pod motom "Lošeg ukusa". Oko 5 časova ujutru, poželele su da krenu kući, ali su morale da prođu stazom koja vodi direktno duž reke Roten.

Nemačka policija
Nemačka policijafoto: Bodo Marks / AFP / Profimedia

Kako se dalje navodi, snajka je izgubila nesrećnu ženu iz vida na mostu, dok je kasnije svedočila da je "bila tu u jednom trenutku, a već u drugom je nestala".

Telo nađeno satima kasnije

Snajka je prijavila nestanak policiji, dok je oko 100 pomagača uzaludno tražilo po mraku. Njeno telo pronađeno je nakon opsežne potrage, u kojoj su učestvovali i policajci iz Bavarske i tim sa psima tragačima.

- Služba spasavanja na vodi je otkrila telo oko osam sati ujutru. Žena je majka četvoro dece iz Zoneberga - saopšteno je iz dobrovoljne vatrogasne službe.

Kako navode istražitelji, nema znakova da je u pitanju samoubistvo.

- Zbog zida od cigle i brzine toka, teško je bilo izaći iz reke - saopštio je portparol Operativnog centra državne policije.

Bonus video:

00:17

Reka Lim preti da se izlije kod Prijepolja

(Espreso/ Bild/ Blic/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.