OVIM REČIMA JE PUTIN ZAPROSIO BIVŠU SUPRUGU: Bila je u ŠOKU, to je sve - SAMO NE ROMANTIČNO!
Ljudmila i Vladimir Putin, Foto: WillWest News / Profimedia

LJUBAVNA PRIČA

OVIM REČIMA JE PUTIN ZAPROSIO BIVŠU SUPRUGU: Bila je u ŠOKU, to je sve - SAMO NE ROMANTIČNO!

Kao kruna ljubavi Vladimira i Ljudmile na svet su došle dve devojčice

Objavljeno:

Vladimir Putin je jedan od najpoznatijih ljudi na planeti, ali o njegovom privatnom životu se i ne zna baš suviše.

Jedan je od najtajanstvenijih svetskih državnika.

O njegvoj intimi se jako malo zna, ali je poznato da je Putin koji sada ima 70 godina, dugo bio u braku sa Ljudmilom Putinovom.

Međutim, ono što je potvrđeno je da je stao na ludi kamen sa Ljudmilom 1983. godine.

Ljudmila
Ljudmilafoto: Profimedia

Poznato je da više nisu u braku, ali se ne može sa sigurnošću reći kada tačno je usledio razvod. No, strani mediji kao trenutak razlaza navode uglavnom 2014. godinu.

Putin je Ljudmilu upoznao dok je pre oko četiri deceniji radila kao stjuardesa, što je u to vreme bio veoma cenjen posao.

- Najpre sam bio prijatelj s Ljudom, mojom budućom ženom . Pretpostavio sam da ako se ne oženim u naredne dve, tri godine, nikad se neću oženiti. Navikao sam se na život neženje. Ljudmila je to iščupala iz korena - otkrio je Putin jednom prrilikom.

Ljudmila je jednom prilikom otkrila kako je Putin osvojio njeno srce, kao i poptuno nesvakidašnji način na koji je zaprosio.

Njoj izgledalo kao će želeti da raskinu, a ne da će je pitati da se uda za njega.

Kako je navedeno u intervjuu koji je objavljen u Putinovoj autobiografiji "Prvo lice: Zapanjujuće iskren autoportret" iz 2000. godine, počeo je tako da je bila spremna za raskid, a sve se dogodilo dok su jedne večeri sedeli u njihovom zajedničkom domu.

1 / 3 Foto: GAVRIIL GRIGOROV/SPUTNIK/KREMLIN POOL

Kada je to čula, Ljudmila je vila spremna na to da će raskinuti. Međutim,..

- Odgovorila sam mu da sam donela odluku, a on me upitao jesam li sigurna u to. Kimnula sam glavom i bila ubeđena da je to naš kraj, ali je on potom rekao: "Ako je tako, onda želim da znaš da te volim i nadam se da ćeš se udati za mene. Za mene je to bilo iznenađenje - ispričala je Putinova.

Kao kruna ljubavi Vladimira i Ljudmile na svet su došle dve devojčice. To su Marija i Ekaterina, koje su danas obe odrasle žene.

Bonus video:

01:30

PUTIN JE POVEZAO LJUDSKU ISTORIJU, ZATO POZIVA SRBE Analiza intervjua za zapadne medije: Ovo je rekao za oslonjanje Srbije

(Espreso / Glossy / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.