NAJPOZNATIJI PEDOFIL NA SVETU OSTAJE U ZATVORU!
Pedofil Geri Gliter, Foto: Neil Hall / Shutterstock Editorial / Profimedia

manijak

NAJPOZNATIJI PEDOFIL NA SVETU OSTAJE U ZATVORU!

Geri Gliter (79) uhapšen je 1997. godine, nakon što je kod njega pronađeno 4.000 fotografija na kojima se vidi zlostavljanje dece

Objavljeno:

Pevač i osuđeni pedofil Geri Gliter neće biti pušten na slobodu, saopštio je Odbor za uslovni otpust.

On je u februaru prošle godine vraćen u zatvor pošto je snimljen kako navodno razgovara o pretraživanju interneta i pominje dark veb, što je onlajn prostor koji koriste pedofili jer je teško pratiti korisnike.

Zvaničnici agencije za izvršenje krivičnih sankcija su nakon toga odlučili da ga pozovu nazad pošto su pogledali snimak i na njegovom telefonu pronašli materijal kojim je prekršio odredbe uslovne slobode iako se to ne smatra ilegalnim, piše Sky news.

Geri Gliter
foto: Andrew Cowie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Geri Gliter (79) uhapšen je 1997. godine, nakon što je kod njega pronađeno 4.000 fotografija na kojima se vidi zlostavljanje dece.On je prošle godine na kratko pušten na slobodu nakon što je odslužio polovinu kazne.Osuđen je zbog seksualnog zlostavljanja tri devojke, kao i zbog fotografija pronađenih u njegovom kompjuteru.

Tokom boravka u zatvoru Geri je odbio da učestvuje u zatvorskom programu lečenja seksualnih prestupnika, ali je početkom februara ipak pušten na uslovnu slobodu.

Bonus video:

02:23

ZBOG LAJKOVA RODITELJI IZLAŽU DECU UŽASNOJ OPASNOSTI! Manijaci skrinšotuju gole slike dece i PRODAJU pedofilima za mizaran novac!

(Espreso/Telegraf.rs/Sky News/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.