HOROR: Iskorio prijatelja, UBIO GA I UZEO MU NOVAC SA RAČUNA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Information in the World

jezivo!

HOROR: Iskorio prijatelja, UBIO GA I UZEO MU NOVAC SA RAČUNA! (VIDEO)

U Britaniji se dogodio okrutni zločin, a krivca su razotkrile nadzorne kamere
Objavljeno: 23:06h

Okrutni i nemilosrdni ubica mogao bi da završi u doživotnom zatvoru nakon što je ubio svog prijatelja, iseckao njegovo telo na komade, strpao delove u kofer i preuzeo njegov identitet.

U oktobru prošle godine Ming Jiang pozvao je bogatog investitora Janga Liuja u svoj stan i tamo ga ubio "metodama koje još nisu u potpunosti jasne policiji i tužiocima".

Ubio ga da bi otplatio dugove i nastavio da se kocka.

Ostatke Lijuovog tela navodno je bacio u kontejnere u susedstvu, a bezglavi torzo je stavio u kofer i odvezao na deponiju između Mančestera i Šefilda.

Zapalio ga je, a spaljene ostatke su pronašli šetači sledećeg jutra.

Misleći da će izgledati kao da je Liu nestao, opsesivni kockar Jiang je podigao ogromne svote novca s njegovog računa, te čak pokušao da proda njegov stan kako bi otplatio dug u kazinu i nastavio rasipni kockarski život.

Jiang je porodici žrtve i njegovoj majci slao poruke u Kinu, pretvarajući se da je njen sin i javljao da je sve u redu. Čak je i benzin kojim je spalio njegovo telo platio njegovom kreditnom karticom. Nadzorne kamere snimile su njegove "mirne" pripreme.

Porekao je ubistvo, ali sud u Mančesteru proglasio ga je krivim nakon četiri sata. Jiang je zatim odbio da dođe na izricanje presude, ali sudija Džon Poter ga je osudio u odsustvu na doživotnu kaznu.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.