SKANDAL MAJSTORICA IZVREĐALA TRAMPA I BAJDENA: Stavila ih u ISTI KOŠ pa udarila tamo GDE ih NAJVIŠE BOLI
Niki Hejli, Foto: AP

amerika

SKANDAL MAJSTORICA IZVREĐALA TRAMPA I BAJDENA: Stavila ih u ISTI KOŠ pa udarila tamo GDE ih NAJVIŠE BOLI

Niki Hejli smatra da su Tramp i Bajden „odavno prevazišli svoj politički vrhunac“

Objavljeno:

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske stranke Niki Hejli nazvala je svoje rivale, bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa i aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena "mrzovoljnim starcima".

Hejli je ocenila da su dvojica njenih rivala „odavno prevazišla svoj politički vrhunac“, prenosi Rojters.

Kampanja Niki Hejli (52) danas je saopštila da pokreće digitalne oglase i mejlere koji bi trebalo da pobude sumnju u mentalne kapacitete Trampa i Bajdena, kritikujući ih što ne vode energičnije kampanje i rasipaju novac.

Niki Hejli
Niki Hejlifoto: Reuter/Kevin Lamarque

Hejli (52), bivša je ambasadorka SAD u Ujedinjenim Nacijama, smatra da je vreme „za novu generaciju rukovodstva u Vašingtonu“.

Ona je pozvala političare starije od 75 godina na testiranje mentalnih sposobnosti i zagovornica je ograničenja mandata za poslanike.

Njeni argumenti bi mogli da imaju odjeka na izborima u novembru na kojima će se najverovatnije sučeliti aktuelni američki predsednik koji će tada imati 82 godine i Tramp njegov najozbiljniji protivkandidat bivši predsednik SAD Donald Tramp koji će imati 78 godina.

Bonus video:

02:50

SAVETNIK ZA DIPLOMATIJU SAD-a EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV UOČI IZBORA: Ako Tramp pobedi, ohrabrivaće Izrael da potpuno ELIMINIŠE HAMAS

(Espreso/ Agencije/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.