ČULI SU VAPAJ IZ ŠAHTA, A ONDA SU GA OTVORILI: Nisu mogli da VERUJU šta VIDE, ovo je NEVEROVATNO (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/animalrecue

DA LI JE MOGUĆE?

ČULI SU VAPAJ IZ ŠAHTA, A ONDA SU GA OTVORILI: Nisu mogli da VERUJU šta VIDE, ovo je NEVEROVATNO (VIDEO)

Spasavanje je bio pravi poduhvat ali su uspeli da ga izvuku

Objavljeno:

Spasavanje raznih vrsta životinja popularno je na TikToku a ovakvi snimci najčešće imaju milionske preglede. Među spasenim životinja najčešće su psi i mačke, ali i mladunci nekih divljih životinja.

Stanovnici jednog po svemu sudeći indijskog gradića bili su zapanjeni kad su čuli tužno dozivanje neke životinje iz šahta. Brže bolje su se okupili i ostali šokirani kad su shvatli da se u uzanom otvoru nalazi lane. Nesrećna životinja je nekako upala u šaht i nije mogla da izađe, pa je usledilo spasavanje.

Muškarac spašava lane iz šahta
Muškarac spašava lane iz šahtafoto: Printscreen/TikTok/animalrecue

Uz mnogo muke i veštine uspeli su da izvuku mladunče iz otvora i puste ga nazad na slobodu. Usledio je emotivan susret majke i mladunčeta koji nikoga nije ostavio ravnodušnim a čovek koji je spasao nesrećno lane bio je srećan jer je uradio jedno dobro delo.

Međutim, životinja nije zaboravila čoveka koji je spasao. U nastavku snimka vidi se kako lane dolazi na čovekov prag i kako ga on hrani. Ubrzo mu se na vratima pojavilo čitavo krdo srna koje posećuju čoveka u znak zahvalnosti zbog onoga što je uradio za mladunče.

Korisnici društvenih mreža bili su oduševljeni ovim prelepim prizorom rekavši da se "dobro dobrim vraća" i da životinje znaju da cene dobar gest više nego mnogi ljudi.

- Vidi ovo, to dokazuje da je lane sve ispričalo svojim prijateljima jelenima.

- Koliko je malih jelena na kraju skupljeno neverovatno je.

- Hvala ti što si sačuvao jadno malo lane...Toliko su slatki i došli su da se zahvale.

- Beba lane je pozvala ostale da im pokaže da nisu svi ljudi loši. Zahvalnost i lojalnost životinja su genijalne.

- Ovo mi je vratilo osmeh na lice. Trebalo mi je ovo a nisam ni znala da mi trebala. Hvala vam - bili su neki od komentara.

Mnogi su se zahvalili spasiocima rekavši kako su učinili dobro delo i da bi tako trebalo da urade mnogi, ali kada je reč o ljudima i međusobnoj pomoći. Svako dobro delo, prema rečima nekih korisnika, kad tad naići će na zahvalnost i pravu cenu ali da dobočinstvo treba činiti iz ličnog zadovoljstva i želje da pomognemo.

Bonus video:

00:40

Spasavanje vrane u Kosovskoj ulici

(Espreso/ Srećna Republika / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.