DA LI JE SLUČAJNO ODABRALA ZELENI SAKO? Pogledajte odevne cake Angele Merkel koje je iskoristila pri susretu sa Putinom! (FOTO)
Foto: AP

razoružala ga?

DA LI JE SLUČAJNO ODABRALA ZELENI SAKO? Pogledajte odevne cake Angele Merkel koje je iskoristila pri susretu sa Putinom! (FOTO)

Ruski predsednik i nemačka kancelarka sastali su se posle dve godine, u Sočiju. Pogledajte kako je protekao susret i koju tajnu poruku je Merkelova poslala putem izbora boje odela
Objavljeno:

Merkelova je doputovala u Soči danas popodne, a poslednji susret sa ruskim predsednikom je bio novembra 2016. godine.

NJET, NJET! Putin je ZABRANIO Rusima da deci daju OVA IMENA!

foto: AP

Angela Merkel je uvek obučena isto - tu su pantalone ravnih nogavica i produženi sako koji se kopča na tri dugmeta, kratka kosa, diskretan nakit, neupadljiva šminka i ravne cipele, prenosi "Frans pres".

foto: AP

Njen stil je čak i čuveni modni kreator Karl Lagerfild opisao kao "ok". Menja samo boje sakoa, u zavisnosti gde ide, sa kime se tog dana susreće i o čemu će razgovarati, a stručnjaci ocenjuju da na taj način šalje poruku svom sagovorniku.

foto: AP

Na sastanak sa Putinom došla je u zelenom sakou, što je boja optimizma, ali i smirenosti, ravnoteže.

foto: AP

Kada je bila u poseti Grčkoj, imala je svetlo zeleni blejzer, za susret sa Obamom bež, u Japanu je bila u belom, a crvene, ljubičaste i žute sakoe oblači kada je kod kuće - u Nemačkoj.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.