POSLEDNJI TRENUCI SVIREPO UBIJENOG MLADIĆA: Reči sestre Kristine RAZARAJU, a ova 3 detalja su KLJUČNA u istrazi
Babis Kucikos (31) iz Misolongija u Grčkoj, Foto: Printscreen/Facebook/Μπάμπης κουτσικος

STRAVIČAN ZLOČIN

POSLEDNJI TRENUCI SVIREPO UBIJENOG MLADIĆA: Reči sestre Kristine RAZARAJU, a ova 3 detalja su KLJUČNA u istrazi

Telo mladića identifikovala je njegova sestra Kristina, koja je zajedno sa porodicom i prijateljima tri nedelje tragala za bratom

Objavljeno:

Babis Kucikos (31) iz Misolongija u Grčkoj, čiji je nestanak prijavljen 4. januara, ubijen je hicima iz karabina, koje je pokušao da izbegne. Počinilac je, navodno, čak koristio i patrone za divlje svinje.

Telo mladića identifikovala je njegova sestra Kristina, koja je zajedno sa porodicom i prijateljima tri nedelje tragala za bratom.

"Nikada neću da izbrišem sliku koju sam videla", rekla je ona navodno porodici nakon što je potvrdila da telo pronađeno u močvari pripada njenom bratu.

Mediji pišu da je iz onoga što je do sada prikupljeno u istrazi, postoji mogućnost da je potera prethodila ubistvu i da je Babis pokušao da se sakrije.

Izvor iz istrage je rekao da se čini da je Babis pokušao da se sakrije od ubice, ali ga je on pronašao i upucao sa visine.

Identifikacija Babisovog karabina se takođe smatra kritičnim elementom jer je, kako tvrdi njegova porodica, 31-godišnjak imao oružje sa sobom na dan kada je nestao, a ključno je da se pronađe kako bi se utvrdilo da li je korišćeno u njegovom ubistvu.

Za ubistvo mladića uhapšen je mesar, koji ga je navodno poslednji put video živog.

Međutim, on tvrdi da nema nikakve veze sa smrću mladića i da su mu "ruke čiste".

Ubijeni Babis Kucikos
Ubijeni Babis Kucikosfoto: Printscreen/Facebook/Μπάμπης κουτσικος

Istovremeno, odgovori se očekuju od DNK testa od 50-godišnjaka koji treba da se uporedi sa genetskim materijalom iz noktiju nesrećnog Babisa.

Rukovodioci ELAS-a razmatraju mogućnost da je glavni osumnjičeni, koji se nalazi u policijskoj stanici Patras, iznenadio Babisa. Prema jednom od scenarija koji se razmatra, 50-godišnjak je obećao 31-godišnjaku da će mu dati nešto vredno - uostalom, kako se ispostavilo, duguje mu novac. U stvari, oni pokušavaju da kombinuju činjenicu da postoji mala crkva u blizini mesta gde je žrtva pronađena, sa glasinama o "lovu na blago" u tom kraju.

Istovremeno, policija nastavlja istragu na pronalaženju mobilnog telefona žrtve, kako bi se stekla bolja slika o razgovorima koje je vodio sa glavnim osumnjičenim za njegovo ubistvo.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ A.M./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.