GLEDAJTE KAKO IZGLEDA SIN DONALDA TRAMPA: Prema njemu bivši predsednik IZGLEDA JADNO, nećete verovati OČIMA! (FOTO)
Donald Tramp i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

trampovi

GLEDAJTE KAKO IZGLEDA SIN DONALDA TRAMPA: Prema njemu bivši predsednik IZGLEDA JADNO, nećete verovati OČIMA! (FOTO)

Donald Tramp je iskoristio priliku da priča o svom sinu Baronu Trampu koji je privukao pažnju američke javnosti

Objavljeno: 11:37h

Donald Tramp sprema se za američke predsedničke izbore, u intervjuu za Fox News otkrio je kakvu ulogu će u njegovoj kampanji imati Melanija Tramp, dok su birači jutros dolazili na birališta za predizbore u Nju Hempširu.

Bivši predsednik SAD pričao je i o sinu Baronu Trampu koji je privukao veliku pažnju svojom visinom kada se nedavno pojavio na sahrani svoje bake Amalije Knavs, na Floridi.

"Ona takođe želi da učini Ameriku ponovo velikom. Oslanjam se na nju za savete i sve ostalo. Mislim da će biti vrlo aktivna", poručio je Donald Tramp.

Baron Tramp je mališan koji je viši od svih
Baron Tramp je mališan koji je viši od svihfoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Bilo je i ranije naznaka da će Melanija Tramp zauzeti značajnu ulogu tokom njegove predsedničke kampanje. Izvori su rekli da je bivša slovenačka manekenka spremna da ostavi trag u istoriji. Tokom njegovog prvog predsedničkog mandata (2017- 2021) bila je izložena raznim kritikama na račun njenog obrazovanja i sposobnosti da obavlja važnu funkciju, dok se njen stil odevanja uveliko hvalio.

Melanija Tramp suočila se nedavno sa veoma teškim događajem, njena majka Amalija Knavs umrla je u 78. godini, oprostila se od nje dirljivim govorom.

Tramp je danas izjavio da je zabrinut za svoju porodicu, koja je meta "nepoštenih napada otkako je ušao u Belu kuću i započeo svoju trku za predsednika".

Pričao je zatim o Baronu Trampu (17) i otkrio da je njegov i Melanijin sin visok 207 cm. Košarkaška visina poznatog naslednika dosta se komentarisala, a Tramp je rekao da je tinejdžer porastao toliko zahvaljujući kuhinji svoje bake iz Slovenije.

Visoki mališan Baron Tramp
Visoki mališan Baron Trampfoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Priče o visini Barona Trampa stigle su i do njegovog oca, koji je o svom sinu rekao sledeće: "On je dobar dečko, pametan, dobar sportista, jako dobar dečko", prenosi Daily mail.

Donald i Melanija Tramp u braku su od 2005. godine. Bivši predsednik Amerike bio je oženjen Ivanom Tramp sa kojom je dobio ćerku Ivanku i sinove Erika i Donalda juniora. Iz braka sa Marlsom Mejpls ima ćerku Tifani Tramp.

Bonus video:

09:52

TRAMP TVRDI DA JE POKRADEN NA IZBORIMA! Optužio OVU kompaniju da je programirala mašine za krađu glasova SLEDI OŠTRA KAZNA

(Espreso/ Blic Žena/ J.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.