SARA UPOZNALA PIJANCA, IMALA ODNOSE SA NJIM, PA MU REKLA NEŠTO ZBOG ČEGA SE SLEDIO: Ovo nije mogao ni da ZAMISLI...
Ian i Sara, Foto: Prinscreen/Metro.co

užasno

SARA UPOZNALA PIJANCA, IMALA ODNOSE SA NJIM, PA MU REKLA NEŠTO ZBOG ČEGA SE SLEDIO: Ovo nije mogao ni da ZAMISLI...

Upoznali su se samo dan ranije u dvorištu crkve, a priznala mu je zločin koji je prethodno počinila

Objavljeno:

Stiven Keršo, 65ogodišnji čovek, je pretučen i udavljen u svojoj kući u u selu u blizini Birkenšoa, Zapadni Jorkšir.

Njegovo telo je bilo sakriveno u zid, dok nije otkriveno tri dana kasnije. Njegovom pastorku Ianu Mičelu , 35, i Ianovoj devojci Sari Pirson, 23, izreknuta je duga zatvorska kazna za njegovo ubistvo 2022 godine.

Samo nekoliko sati nakon stravičnog događaja, primećeni su kako kupuju alkohol sa Stivenovom karticom, a nakon nekoliko dana primećeni su kako kupuju i odeću u JD Sports.

Uhvaćeni su nakon što je ona priznala šta je uradila čoveku koga je tek upoznala i imala vezu na jednu noć.

Kako se navodi, iako su oboje bili privedeni, pušteni su uz kauciju, nakon čeka je Sara odsela u hotelu Ibis, a potom upoznala pijanca u dvorištu crkve sa kojim se upustila u seksualno odnose, Nakon toga, priznala mu je da je puštena iz zatvora uz kauciju i da se sumnjiči za ubistvo. Kada je pitao koga je ubila, rekla je "samo jednog dementnog starca".

Svom novom poznaniku objasnila je kako je do ubistva došlo. Dok je držala starca, njen dečko ga je gušio i govorio "svakako ću dobiti samo dve godine, zar ne?". Dodala je i da im je Stiven Keršo rekao da ga ubiju.

Kada su je ponovo priveli na ispitivanje izjavila je:

"Ophodili smo se prema njemu kao da je kralj, imao je obrok koji ga je čekao svaki dan. Bio je star i bezobrazan", nakon čega je i priznala ubistvo dvojici policajaca.

Sara i Ian su se uselili kod njegovog očuha godinu dana pre nemilog čina, a navodi se kako su bili nasilni prema njemu da bi dobili novac za alkohol i drogu. Sara je čak i krala lekove, na šta se on požalio svojoj ćerki, koja je preuzela lekove da stižu na njenu adresu, gde ih je Stiven kasnije kupio. Nakon što se jednog septembarskog dana nije pojavio u uobičajno vreme, ona se zabrinula i pozvala policiju. Izdata je potraga za nestalom osobom, a iako su znali za to, par je nemilice trošio novac i negirao da zna šta se desilo sa Stivenom.

Kada je policija došla da traži bankovnu karticu, osetili su čudan miris u stanu, ali su samo upozorili Iana da ne koristi karticu više i otišli. Nekoliko sati kasnije kartica je ponovo korišćena, a policija je ponovo pokucala na vrata. Ovog puta, našli su telo 65ogodišnjaka, u zidu njegove sobe, sakrivenog iza televizora, drvenih letvica, jorgana i dušeka.

Oboje su kasnije priznali ubistvo, iako je Sara podnela osnovanu molbu kako nije koristila oružje za ubistvo.

Oboma je presuđena doživotna kazna, Ianu je izrečeno služenje kazne od minimum 22 godine,a Sari od minimum 19 godina, pre mogućnosti molbe za uslovni otpust.

Bonus video:

45:23

CRNA HRONIKA 14.01.2024

(Espreso/Metro/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.