DEČKO JU JE POLJUBIO, PA OTIŠAO U PRODAVNICU: 2 sata kasnije joj je stigla poruka zbog koje se zaledila
Linzien, Foto: PrintScreen/ TikTok/ lynzedukes

neverovatno

DEČKO JU JE POLJUBIO, PA OTIŠAO U PRODAVNICU: 2 sata kasnije joj je stigla poruka zbog koje se zaledila

Devojku koju je momak ostavio preko poruke dok je otišao do prodavnice "nije slutila na raskid"

Objavljeno:

Linzien je podelila svoje neobično ljubavno iskustvo na Tik-toku. Video je izazvao veliko interesovanje, a mnogi su priznali da su se i sami našli u sličnoj situaciji.

Kako je objasnila ona ništa nije nagoveštavalo da njen tadašnji dečko planira da je ostavi. On je krenuo do obližnje prodavnice da kupi pantalone, poljubio je i otišao. Sati su prolazili a od njega nije bilo ni traga ni glasa. Uplašena Linzien non stop ga je zvala i slala poruke, ali odgovora nije bilo.

- U vezi smo bili tri godine od čega smo godinu i po dana živeli zajedno. Jednog dana mi je rekao da ide do prodavnice kako bi kupio pantalone za venčanje naših prijatelja na koje smo planirali da idemo sutradan, a koje je van grada. Rezervirali smo hotel i odgovorili potvrdno na poziv budućih mladenaca. Moj tadašnji dečko je otišao, pozdravio me poljupcem, kao da je sve u redu, uzeo moj auto jer nema svoj, i otišao. Prošlo je sat vremena, pa sat i po a ja sam se uplašila. Počela sam da razmišljam kako ga nema već dugo, ali sam mislila da mu možda treba više vremena - započela je svoju ispovest ova žena, a o njoj je pisao i San.

Linzein nije prestajala da brine da se nešto nije desilo njenom partneru, kada je konačno dobila poruku od njega.

- Nakon otprilike dva sata od njegovog odlaska, dobila sam SMS poruku: "Žao mi je što odlazim ovako. Samo nisam želeo svađu ili dugu raspravu. Ostavio sam ti auto na parkingu tržnog centra i stavio ključeve u gepek." Kada sam ga pokušala pozvati, bio je nedostupan, a onda sam otkrila da je promenio broj telefona - završila je Tiktokerka svoju ljubavnu priču.

Dodala je da je to bilo poslednje što je čula o njemu. Takođe je otkrila da se spakovao dok je ona radila tog jutra i jednostavno je ostavio. Kada je dobila poruku, otišla je u njihovu spavaću sobu i shvatila da njegove stvari više nisu tu.

Mnogi su u komentarima delili vlastite slične šokantne situacije.

- Moji deka i baka bili su zajedno više od 40 godina, a jednog dana deda je ispraznio njihov štedni račun i nestao na Filipine. Nije razgovarao sa nama, a onda nas je nazvala neka nepoznata devojka i rekla da je preminuo od srčanog udara.

- Sa partnerom sam bila zajedno sedam godina. Imali smo zajedničku kuću. Jednog dana je došao kući sa posla i rekao da su mu roditelji veoma bolesni i da mora da se preseli ponovno kući, inače 3 sata su bili udaljeni od nas. Ispostavilo se da je imao ljubavnicu 20 godina, pa je želeo da se preseli u njeno mesto.

- Moj bivši verenik me je poljubio ujutro, a kad sam kasnije tog dana došla kući, iselio je sve svoje stvari. Venčanje nam je bilo za dve nedelje. Sve je otkazao, a da ja nisam ništa znala. Samo sam dobila SMS poruku da nismo jedno za drugo.

Bonus video:

00:48

Bivši dečko Aleksandre Mladenović ne može da preboli raskid

(Espreso/ Srećna Republika/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.