TAMAN ZAPOČELI PLES, A SVEKRVA MORALA DA SE UMEŠA: Snahi digla PRITISAK, novopečena mlada odmah... (VIDEO)
Svadba, Foto: PrintScreen/ TikTok/ dayana_silverio2

hit!

TAMAN ZAPOČELI PLES, A SVEKRVA MORALA DA SE UMEŠA: Snahi digla PRITISAK, novopečena mlada odmah... (VIDEO)

Kao i u Srbiji, tako i u Meksiku svi komentarišu odnos između snahe i svekrve

Objavljeno: 16:19h

Zanimljiv prizor stiže nam iz Meksika, a svedoči tome da je na jednoj svadbi došlo do prvoga okršaja između svekrve i snahe. Nije bio žestok, ali je naterao mnoge da se zapitaju šta li tek sledi.

A zakuvalo je u trenutku kada su tek oženjenog mladića nagovorili da zapleše "El Mandilón", pa na njega postavili nosiljku za bebe, u nju metnuli nečije dete te mu pritom dali metlu u ruke.

Jednom kada je to videla, uznemirena svekrva je sinu oduzela metlu, pa zatražila od snahe da je uzme zajedno s bebom, a što je devojka glatko odbila.

Prizor su mnogi na TikToku doživeli kao prvo odmeravanje snaga između dveju žena, odnosno kao gospođino "odlučno ne" svakoj ideji da se od njenog sina pravi sluga pokorni.

Inače, spomenutu pesmu većina doživljava kao zafrkanciju i unatoč tome što je "Mandilon" u njoj opisan kao muškarac čijim životom upravljaju supruga ili tašta čak do te mere da više ništa ne sme bez njihova dopuštenja.

"El Madilon je muškarac koji udovoljava svakoj želji pratnerke kako bi izbjegao sukob", stoji u daljnjem pojašnjenju koje smo pronašli na internetu.

Kako bilo, mnogi su komentarima izrazili mišljenje da je svekrva preterala s reakcijom, a jedna je devojka priznala da je "El Mandilón" i na njenom venčanju bio povod i te kako neugodnom sukobu sa zaštitnički raspoloženom "kraljicom majkom".

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso/ Net.hr/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.